Coșul este gol. Adăugați un produs

Dentokind 100mg comp. N150

123,58 lei
127,40 lei
Adaugă în coş
Denumirea comerciala: Dentokind
Compozitia si forma de prezentare: 1 comprimat contine:
substante active:Belladonna trit. D6 15 mg, Chamomilla trit. D6 15 mg, Ferrum phosphoricum trit. D6 15 mg, Hepar sulfuris trit. Dl2 15 mg, Pulsatilla trit. D6 15 mg
" substante auxiliare: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, talc, stearat de magneziu.
Descriere: Comprimate plat-cilindrice de culoare alba sau aproape alba, cu margini tesite.
Forma farmaceutica: Comprimate.
Grupa farmacoterapeutica:
Remediu homeopatic.
Proprietati farmacologice Remediile homeopatice stimuleaza rezistenta organismului, activi nd astfel capacitatea de autovindecare. Raspunsul organismului la administrarea preparatului homeopatic este individual.
INDICATII TERAPEUTICE
Fenomene patologice aparute in tipul eruptiei dintilor la sugari si copiii de virsta frageda, inclusiv irascibilitate, neliniste, otalgie, dureri gingivale, febra, diaree.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Copii cu virsta sub 1 an in caz de simptome acute - cite 1 comprimat la fiecare ora, insa nu mai mult de 6 comprimate pe zi. Dupa ameliorarea simptomelor clinice - cite 1 comprimat de 3 ori pe zi.
Copii cu virsta de 1-6 ani in caz de simptome acute - cite 2 comprimate la fiecare ora, insa nu mai mult de 12 comprimate pe zi. Dupa ameliorarea simptomelor clinice - cite 2 comprimate de 3 ori pe zi.
Preparatul se administreaza de preferinta cu 30 min inainte de masa sau peste 30 min dupa masa. Comprimatele se vor dizolva lent in cavitate bucala. Pentru administrare la sugari comprimatele pot fi dizolvate intr-o cantitate mica de apa.
Reactii adverse:
Pina in prezent nu se cunosc. in caz de aparitie a reactiilor adverse se recomanda efectuarea masurilor corespunzatoare.
CONTRAINDICATII:
Hipersensibilitate la substantele active sau la excipientii preparatului.
SUPRADOZAJ:
Cazuri de supradozare nu sunt cunoscute.
PRECAUTII:
La administrarea remediilor homeopatice este posibila agravarea initiala tranzitorie a simptomelor maladiei. in acest caz se recomanda reducerea dozei si frecventei administrarii preparatului, iar dupa regresiunea simptomelor nedorite - reluarea tratamentului in conformitate cu instructiunea pentru administrare. in caz de agravare initiala severa, insotita de o toleranta rea a preparatului se recomanda sistarea tratamentului.
in lipsa ameliorarii clinice sau la aparitia simptomelor noi se recomanda reevaluarea tratamentului.
Preparatul contine lactoza, de aceea pacientii cu forme ereditare rare de intoleranta la galactoza, insuficienta de lactaza sau sindrom de malabsorbtie la gluco-za-galactoza nu vor administra acest preparat.
Interactiuni cu alte medicamente:
Nu sunt cunoscute. Administrarea acestui remediu homeopatic nu exclude administrarea concomitenta a altor medicamente.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Deutsche
  • Article 73082
  • Cod medicament 307353494
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat