Coșul este gol. Adăugați un produs

Biotraxon 1g pulb./sol. inj. N1

38,65 lei
39,85 lei
Adaugă în coş
Indicații ale substanțelor active ale medicamentului Biotraxon
Boli infecțioase și inflamatorii cauzate de microorganisme sensibile la ceftriaxonă, incl. peritonita, sepsis, meningita, colangita, empiem al vezicii biliare, shigeloza, salmonela, pneumonie, abces pulmonar, empiem pleurei, pielonefrita, infectii ale oaselor, articulatiilor, pielii si tesuturilor moi, organelor genitale, rani infectate si arsuri.
Prevenirea infecției postoperatorii. Regimul de dozare
Metoda de aplicare și regimul de dozare a unui anumit medicament depinde de forma sa de eliberare și de alți factori. Regimul optim de dozare este determinat de medic. Este necesar să se respecte cu strictețe conformitatea formei de dozare utilizate a unui anumit medicament cu indicațiile de utilizare și regimul de dozare.
Individual. Injectat intramuscular sau intravenos, 1-2 g la 24 de ore sau 0,5-1 g la 12 ore.In functie de etiologia bolii, se poate folosi intramuscular in doza de 250 mg o data. Doza zilnică pentru nou-născuți este de 20-50 mg/kg; pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 luni și 12 ani - 20-100 mg/kg; frecvența de administrare este de 1 dată/zi. Durata cursului este stabilită individual. La pacienții cu insuficiență renală, este necesară corectarea regimului de dozare ținând cont de valorile CC.

Doze zilnice maxime: pentru adulți - 4 g, pentru copii - 2 g. Contraindicații de utilizare
Hipersensibilitate la ceftriaxonă și alte cefalosporine.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Polpharma
  • Article 82339
  • Țara producător Polonia
  • Cod medicament 0305620565
Adăugat