Coșul este gol. Adăugați un produs

Panavir Spray intim 40ml

Care este scopul unui astfel de medicament, precum "Panavir"? Sprayul mărește legătura nespecifică a imunității și, de asemenea, activează producția de interferon. Acest efect crește rezistența organismului la anumite infecții bacteriene și la diferiți viruși. Din toate cele de mai sus, se poate remarca în mod sigur că medicamentul în cauză are următoarele efecte terapeutice: antivirale; imunomodulator; anestezic; un anti-inflamator; neuroprotector; antipiretice; vindecarea rănilor.
Care sunt utilizările Intim Panavir (Spray)? Experții spun că această formă de medicament este prescrisă pentru tratamentul organelor genitale externe la bărbați și femei după actul sexual. Utilizarea aerosolului reduce semnificativ riscul de infectare a partenerilor cu diferite infecții virale. În plus, promovează restaurarea rapidă a integrității țesuturilor și vindecarea rănilor. Astfel, "Intim Panavir" (spray) este un preventiv împotriva infecțiilor virale sexuale. De asemenea, este folosit pentru îngrijirea zonei intime.
Orice formă de „Panavir“ interzis să accepte pe cei care sunt diagnosticate boli de rinichi severă, și există intoleranță individuală la componente ale medicamentului, o reacție alergică la manoza, glucoza, arabinoza, ramnoza și xiloza.
Dacă este necesar, substanța medicamentoasă este aplicată pe mucoasa vaginală. Pentru a face acest lucru, introduceți duza și de asemenea produce 3 clicuri. Dacă utilizați o duză care nu este din kit, atunci se recomandă să nu intrați mai mult de 2 cm. Sprayul poate fi pulverizat atât înainte cât și după actul sexual. Dacă este necesar, poate fi folosit zilnic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Compania Nationala de Cercetari
  • Article 84294
  • Țara producător Republica Moldova
13 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat