Coșul este gol. Adăugați un produs

Methylprednizolon 4mg comp. N20

40,16 lei
41,40 lei
Adaugă în coş
CE ESTE METILPREDNISOLON-BP ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂMetilprednisolon-BP aparţine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteză. Metilprednisolonul inhibă reacţiile inflamatorii locale (febră, tumefiere, durere, înroşire) şi reacţiile alergice. De asemenea, influenţează multe funcţii organice şi procese metabolice din organism.
De aceea, Metilprednisolon-BP poate fi folosit în tratamentul unei game largi de afecţiuni, cum sunt:
- anumite boli endocrine (inclusiv afectarea funcţiei glandei suprarenale, tiroidita nesupurativă, hipercalcemia din cancer);
- diverse boli reumatismale;
- anumite boli ale sistemului imun (cum sunt bolile de colagen);
- anumite afecţiuni ale pielii ;
- afecţiuni alergice (inclusiv febra de fân, astmul bronşic, alergii la medicamente);
- boli alergice sau inflamatorii ale ochilor;
- anumite inflamaţii ale sistemului digestiv;
- anumite afecţiuni respiratorii;
- unele boli sanguine severe, leucemii, limfoame;
- pentru reducerea edemelor în unele boli de rinichi;
- anumite afecţiuni ale sistemului nervos;
- tuberculoză;
- trichineloză cu complicaţii nervoase sau cardiace. CUM SĂ LUAŢI METILPREDNISOLON-BP

Întotdeauna luaţi Metilprednisolon-BP cu respectarea strictă a indicaţiilor medicului. Dacă aveţi nelămuriri, cereţi sfatul medicului sau farmacistului. Doza la începutul tratamentului variază între 4 mg şi 48 mg pe zi. Medicul este cel care decide doza necesară şi durata tratamentului, în funcţie de boala dumneavoastră. În anumite situaţii, pentru a reduce riscul efectelor nedorite, mai ales în cazul tratamentului de lungă durată, medicul poate recomanda utilizarea unei doze duble o dată la două zile. Dacă aveţi impresia că medicamentul acţionează prea puternic sau prea slab, informaţi medicul sau farmacistul. Comprimatele trebuie înghiţite cu o cantitate suficientă de apă sau lapte.
Dacă luaţi mai mult decât trebuie Metilprednisolon-BP:

Dacă luaţi mai multe comprimate decât vi s-a recomandat, adresaţi-vă medicului. Se recomandă mai ales evitarea administrării de comprimate prea multe pentru o lungă elasticitate .
Dacă uitaţi să luaţi Metilprednisolon-BP:

Este important să luaţi comprimatele de Metilprednisolon-BP în mod regulat, la aceleaşi ore în fiecare zi. Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi următoarea doză la ora obişnuită. Nu luaţi o doză dublă pentru a recupera doza pe care aţi uitat să o luaţi.
Dacă încetaţi să luaţi Metilprednisolon-BP:

Efectuaţi tratamentul pe toată durata recomandată de medic; nu opriţi tratamentul din proprie iniţiativă, chiar dacă aveţi impresia că boala dumneavoastră s-a ameliorat. Dacă tratamentul trebuie oprit, medicul vă va recomanda să o faceţi treptat, pentru a evita reapariţia tulburărilor de care aţi suferit.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 87076
  • Producător BalkanPharm.
  • Țara producător Republica Moldova
  • Cod medicament 9211101376
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat