Coșul este gol. Adăugați un produs

Hondroxid 250mg comp. N10x6

Indicații
de utilizare: Medicamentul este utilizat pentru a trata pacienții care suferă de boli ale coloanei vertebrale și ale articulațiilor, inclusiv osteoartrita, artropatia, osteocondroza intervertebrală și spondiloza.
Medicamentul este utilizat și în timpul perioadei de recuperare la pacienții cu fracturi.
Mod de administrare și dozare:
Medicamentul este destinat administrării orale. Se recomandă să înghițiți capsulele întregi fără să mestecați sau să zdrobiți, consumând o cantitate suficientă de lichid. Medicamentul este luat cu 30 de minute înainte de mese. Durata cursului tratamentului și doza de medicament sunt determinate de medicul curant individual pentru fiecare pacient.
Adulților și adolescenților cu vârsta peste 15 ani li se prescrie de obicei 1 capsulă de medicament de 2 ori pe zi. La 3 săptămâni după începerea terapiei medicamentoase, acestea trec la o doză de întreținere de 1 capsulă de medicament o dată pe zi.
Durata cursului tratamentului este de obicei de cel puțin 2 luni.
Pentru a obține un efect terapeutic stabil, se recomandă administrarea medicamentului timp de cel puțin 6 luni.
Pacienții care primesc terapie cu Chondroitin Complex sunt sfătuiți să se abțină de la consumul de băuturi alcoolice și, de asemenea, să reducă cantitatea de zahăr din dietă.
Contraindicații: sensibilitate individuală crescută la componentele medicamentului.
Medicamentul este contraindicat la pacienții care suferă de insuficiență renală severă, fenilcetonurie, precum și la pacienții cu tendință de sângerare.
Medicamentul nu este prescris femeilor în timpul sarcinii și alăptării și nu este utilizat pentru tratamentul copiilor cu vârsta sub 15 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Nijfarm
  • Article 44919
  • Țara producător Rusia
Adăugat