Coșul este gol. Adăugați un produs

Hondroxid 30g ung.

107,48 lei
110,80 lei
Adaugă în coş
PROPRIETATILE FARMACOLOGICE
Chondroitina sulfat este un glucozaminoglican (M=20000-30000), element structural fundamental al tesutului conjunctiv, care incetineste resorbtia tesutului osos si procesele degenerative din cel cartilaginos, serveste ca lubrifiant in articulatii, normalizeaza metabolismul tesutului hialinic si stimuleaza regenerarea cartilajelor. In administrarea topica retine evoluarea osteoartrozei.
INDICATII
Osteartroza posttraumatica, parodontopatia, fracturile (stimuleaza consolidarea), bolile degenerative ale articulatiilor, in special a genunchiului, coxo-femurale, a cotului si coloanei vertebrale. Guta, sechelele traumelor sportive. Formele topice: Artrozele degenerative, osteoartrozele, osteochondroza.
Utilizare terapeutica: Adulti cate 0,5-1 g de 2 ori pe zi. Copii sub 1 an - 250 mg/zi, 1-5 ani - 500 mg/zi, peste 5 ani - 500-750 mg/zi. Topic se aplica pe regiunile dureroase in strat subtire, prin frictiune usoara, timp de 2-3 minute, pana la absorbtia totala a unguentului. Cura de tratament constituie 2-3 saptamani.
INTERACTIUNI CU ALTE MEDICAMENTE
Glucosamina potenteaza actiunea chondroitinei sulfat.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la preparat, sarcina si lactatia, sinovitele reumatice, artritele chlamydioase si yersinioase, guta cu efuzie articulara.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
In parodontopatii durata curei de tratament este de cel putin 3 luni. A nu aplica unguentul pe mucoase si plagi deschise.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Nijfarm
  • Article 16809
  • Țara producător Rusia
  • Cod medicament 0300590014
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat