Coșul este gol. Adăugați un produs

Flucoral 150mg caps. N1

Indicaţii



Candidozele sistemice, orofarngiene, vaginale, cutanate. Profilaxia infecţiilor micotice la bolnavii cu neoplazii maligne. Meningita cu criptococ. Coccidiomicozele cu Coccidioides immitis. Criptococozele (formele meningeale şi extrameningeale cu Cryptococcus neoformans). Onicomicozele cu Trichophyton spp. şi Candida spp. Dermatomicozele (tinea corporis, tinea cruris, tinea manum, tinea pedis). Pytiriasis versicolor (tinea versicolor).

Utilizare terapeutică

Adulţi şi adolescenţi - în candidoza sistemică şi meningita criptococică 400 mg o dată pe zi până la dispariţia simptomelor, apoi 200-400 mg o dată pe zi timp de 10-12 săptămâni după ce LCR devine steril. Candidoza orofaringeană şi esofageană 50-100 mg pe zi timp de 7-14 zile sau mai mult la bolnavii cu imunodeficit. Candidoza vaginală 150 mg o singură dată. Alte forme de candidoze ale mucoaselor 50-100 mg o dată pe zi timp de 14-30 zile. Profilaxia micozelor la pacienţii cu neoplazii maligne 50 mg o dată pe zi. Micozele pielii 150 mg o dată pe săptămână sau 50 mg o dată pe zi timp de 2-4 săptămâni, în dermofiţia picioarelor (tinea pedis) până la 6 săptămâni. În pytiriasis versicolor 50 mg o dată pe zi timp de 2-4 săptămâni. În administrarea parenterală dozele sunt aceleaşi. În scopuri profilactice 400 mg o dată pe zi timp îndelungat (săptămâni sau luni). Copii sub 3 ani în candidozele superficiale 1-2 mg/kg, în cele sistemice şi criptococoză 3-6 mg/kg o dată pe zi. Durata tratamentului ca la adulţi.

Supradozare

Este descris numai un caz de supradozaj cu fluconazol (8200 mg p.o.) cu halucinaţii şi comportament paranoiac. Tratament: Lavaj gastric, terapie simptomatică. În caz de necesitate se poate recurge la hemodializă (în 3 ore concentraţia plasmatică scade la 50%).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Bilim pharm.
  • Article 10973
  • Țara producător Turcia
Adăugat