Coșul este gol. Adăugați un produs

Cefobocid 1g pulb./sol. inj./perf. N1

Indicatii.
Tratamentul proceselor infecțioase cauzate de microorganisme sensibile la cefobicid:


infecții ale tractului respirator superior și inferior; infecții ale tractului urinar superior și inferior;
peritonită, colecistită, colangită și alte infecții intra-abdominale;
septicemie,
meningită,
infecții ale pielii și țesuturilor moi;
infecții ale oaselor și articulațiilor;
boală inflamatorie pelvină, endometrită, gonoree și alte infecții ale tractului genital.
Prevenirea complicațiilor infecțioase postoperatorii în timpul operațiilor abdominale, ginecologice, cardiovasculare și ortopedice.

Contraindicatii
Hipersensibilitate la cefalosporine și alte antibiotice β-lactamice.

Mod de administrare și dozare.
În absența contraindicațiilor, înainte de a începe tratamentul, efectuați un test intradermic pentru sensibilitatea la cefoperazonă. Când se utilizează lidocaina ca solvent (când este administrată), este necesar să se țină cont de informațiile de siguranță ale lidocainei și să se efectueze un test cutanat pentru sensibilitatea la aceasta.

Se aplica intravenos si intramuscular.

Adulti. Doza zilnică uzuală este de 2-4 g/zi, împărțită în părți egale la fiecare ora 12:00. Pentru infecțiile cu evoluție severă, doza zilnică poate fi crescută la 8 g; părți egale din această doză trebuie administrate la fiecare 12:00. Dacă este necesară creșterea în continuare a dozei zilnice la 12-16 g, aceasta trebuie împărțită în 3 injecții (la fiecare 8:00).

Tratamentul cu medicamentul poate fi început înainte de obținerea rezultatelor studiului sensibilității microorganismelor.

Copiii trebuie prescris în doză zilnică de 50-200 mg/kg greutate corporală, în funcție de severitatea bolii; doza se administreaza in 2 prize divizate (la fiecare ora 12:00). Doza maximă nu trebuie să depășească 12 g pe zi. Doze zilnice de până la 300 mg/kg greutate corporală au fost aplicate fără complicații la copiii mici și copiii cu infecții severe, inclusiv meningită bacteriană.

Pentru nou-născuții cu vârsta sub 8 zile, medicamentul trebuie administrat la fiecare ora 12:00, totuși, riscurile potențiale trebuie luate în considerare la prescrierea medicamentului.

Pentru uretrita gonococică necomplicată se recomandă o singură administrare a câte 500 mg intramuscular.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Borsceagov
  • Article 90818
  • Țara producător Ucraina
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat