Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Omega 3 Ocean Multi (Ulei de peste +Multivitame+Zn) sirop 150ml

285,95 lei
301 lei
Adaugă în coş
OCEAN Multi este un sirop cu aromă de miere şi portocală, cu proprietăţi nutritive şi energetice deosebite. Conţine acizi graşi Omega 3 EPA şi DHA care reduc riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.
Nivelul excepţional, de puritate şi prospeţime al produsului este verificat şi certificat de către IFOS (International Fish Oil Standard) Canada, singurul program ce stabilește cele mai înalte standarde din lume pentru puritate, calitate și prospețime. De asemenea este controlat de către CRN (Nutriţie Responsabilă), GOED* (Organizaţia Globală pentru EPA şi DHA omega 3) şi OMS (Organizaţia Mondiala a sănătăţii)
OCEAN Multi conţine acizi graşi Omega 3 în formă naturală cu trigliceride. Este obținut din pește de apă rece, fiind distilat și purificat molecular, fapt ce garantează eliminarea poluanţilor precum PCB, mercur şi metale grele, prezente în mod normal în peştii din mări şi oceane. Şi umplut ulterior sub presiune de azot, pentru a-și păstra prospețimea. Din acest motiv cei care consuma Ocean Multi obţin beneficii maxime din asimilarea ridicată a produsului.
!Nu conţine Zahăr, Conservanţi şi Îndulcitori artificiali
Indicaţii:
Uleiul de pește sau Acizii grași Omega 3 sunt considerați acizi esențiali, necesari pentru sănătatea umană, dar pe care organismul nu poate sa îi producă în mod natural: aceștia trebuie furnizați prin intermediul alimentelor sau suplimentelor alimentare.
Siropul OCEAN Multi, satisface necesarul zilnic de vitamine, minerale şi Omega 3, prin aceasta contribuind considerabil la dezvoltarea sănătăţii fizice şi mentale. Ajută la reglarea problemei pierderii poftei de mîncare şi asigură continuitatea unei alimentaţii sănătoase. Contribuie la dezvoltarea cognitivă. Ajută la dezvoltarea normală a creierului, sistemului neurologic, sistemului cardiovascular și a vederii. Are efect benefic asupra sistemului locomotor și stimulează metabolismul. Reface si protejeaza membranele celulare și învelișul fibrelor nervoase la nivelul creierului, întărește sistemul imunitar.
Mod de administrare:
Cîte o linguriţă (5 ml)/zi, după mîncare
Agitaţi bine sticluța înainte de utilizare
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător ORZAKS ILAC VE KIMYA SAN. TIC. A.S.
  • Article 88586
  • Țara producător Turcia
11 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat