Coșul este gol. Adăugați un produs

Nestle Nan (2) Acidofil chislomolocinii

NAN® Acidolactic (Кисломолочный) 2, pentru bebelusii de la 6 luni pina la 12 luni, îmbunătățește procesele de digestie și oferă, de asemenea, proprietăți de protecție suplimentare împotriva riscului de infecții intestinale. Copiii se obișnuiesc repede cu gustul plăcut și moale al laptelui acru.
Ingrediente: lapte degresat, maltodextrină, zer demineralizat, lactoză, uleiuri vegetale, amidon, fosfat de calciu, lecitină din soia, citrat de calciu, clorură de potasiu, citrat de sodiu, vitamine, carbonat de magneziu, taurină, sulfat de zinc, sulfat de fier, inozitol, cultură de bifidobacterii (nu mai puţin de 106 UFC/g), cultură de bacterii termofile (nu mai puţin de 107 UFC/g), L-carnitină, sulfat de cupru, iodură de potasiu, biotină, selenat de sodiu.
Până şi după deschiderea ambalajului, produsul se păstrează la temperatura de nu mai mult de 25°C şi umiditatea relativă a aerului de 75%. După deschiderea ambalajului, produsul se păstrează timp de 3 săptămâni. Nu se recomandă păstrarea în frigider.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Nestle
  • Producător Nestle
  • Article 40403
  • Țara producător Elvetia
Adăugat