Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

NUTRILON COMFORT 2 (formula de lapte pentru copii cu colici intestinale,constipatii 6-12 luni)

Descrierea

Indicații: Formulă de lapte pe bază de zer parțial hidrolizat. Pentru nutriția copiilor de la 6-12 luni, care suferă de colici și constipații. Nutrilon Comfort 2 este creată special pentru a ușura procesul de digestie, ușurează scaunul copilului și elimină discomfortul intestinal. Nutrilon Comfort 2 asigură copilul dvs cu toate substanțele necesare pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă.
Compoziție: Concentrat proteic parțial hidrolizat din zer, complex de uleiuri vegetale, sirop de glucoză, amidon, prebiotice, galactooligozaharoză GOS din lapte, fructooligozaharoză FOS, lactoză din lapte, substanțe minerale, ulei din pește, L-tirozin, colină, complex de vitamine, taurină, inozitol, microelemente, nucleotide, L-carnitină, lecitină din soia.
Mod de administare: 1. Spălați-vă pe mâini și sterilizați toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui. 2.Fierbeți apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati-o să se răcească până la temperatura de 40°C. 3. Turnați în sticluța sterilizată cantitatea necesara.

Specificații principale

  • Producator Default
NUTRILON COMFORT 2 (formula de lapte pentru copii cu colici intestinale,constipatii 6-12 luni)

Produse asemănătoare

1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat