Coșul este gol. Adăugați un produs

Cicatrix Crema contra cicatricilor 30ml

866,40 lei
912 lei
Adaugă în coş
CICATRIX - Preparat premium destinat reducerii cicatricilor noi sau vechi, cheloide sau hipertrofice, vergeturilor, semnelor lasate de acnee si arsuri, cu actiune vizibila inca din primele saptamani de aplicare.
Eficacitatea sa se bazeaza pe remarcabilele proprietati ale hialuronatului si mai ales ale extractelor activate de Centella Asiatica si Pinus Sylvestris. CICATRIX promoveaza, accelereaza si uniformizeaza cicatrizarea prin facilitarea reepiteliizarii si reconstructiei corecte a pielii.

Mod de utilizare:
Spalati si uscati zona afectata. Aplicati un strat subtire de CICATRIX si apoi masati pentru cel putin 2 minute zona afectata. Repetati operatiunea de cel putin doua ori pe zi pentru un interval de minimum o luna sau pana la disparitia completa a cicatricei.

Ingrediente:
apa, Methillpolisiloxan, Ceramid 3-Ceramid 6II-Ceramid 1-Phitosfingosin-Colesterol-Sodium Lauroil Lactil-Xantan Guma, Cetearil alchol, Glicerina, Hialuronat de Sodiu, Centella Asiatica, Pinus Sylvestris, PPG-11 Stearil Eter Steareth-2, Acid Stearic, Phenoxietanol-Etilhexilglicerina, Parafina, Steareth-20, Hidroxid de sodiu, Caromer, Parfum.

Precautii:
destinat uzului topic. Evitati contactul cu ochii si cu ranile deschise. A nu se lasa la indemana copiilor!
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 44000
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat