Coșul este gol. Adăugați un produs

Flixotide Evohaler 50mcg /d 120doze spray

Descriere: Flixotide Inhaler CFC-Free se prezintă sub forma unui aerosol-suspensie de inhalat care vă permite să inhalaţi medicamentul direct în căile respiratorii, acolo unde este necesar.
Indicatii: Glucocorticoizii, datorită acţiunii antiinflamatorii, sunt utilizaţi în tratamentul astmului bronşic, reducând edemul şi iritaţia de la nivelul pereţilor căilor aeriene mici din plămâni. Ameliorează simptomele respiratorii şi ajută la prevenirea crizelor de astm bronşic. Medicul dumneavoastră a decis că acest medicament este potrivit pentru boala dumneavoastră. Flixotide Inhaler CFC-Free este indicat ca tratament preventiv al astmului bronşic la pacienţii la care simptomele sunt persistente şi la adulţii cu boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC) severă, o boală cronică, cu îngreunarea trecerii aerului prin căile respiratorii mici din plămâni.
Mod de administrare: Astm bronşic persistent
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 16 ani: doza variază între 100-1000 µg propionat de fluticazonă, de 2 ori pe zi, în funcţie de severitatea simptomelor. Medicul va stabili doza potrivită în cazul dumneavoastră pe baza unui examen medical complet.
Copii cu vârsta peste 4 ani şi adolescenţi cu vârsta < 16 ani: doza uzuală este de 50 µg propionat de fluticazonă, de 2 ori pe zi. În cazuri severe doza poate fi crescută până la maxim 200 µg de 2 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 4 ani: doza uzuală este de 100 µg propionat de fluticazonă, de 2 ori pe zi.

BPOC severă
Adulţi: doza uzuală este de 500 µg propionat de fluticazonă, de 2 ori pe zi. Unor pacienţi li se pare dificil să elibereze o doză (un puf) de medicament imediat după ce au început să inspire. Un dispozitiv de administrare (de exemplu, Volumatic) vă ajută să rezolvaţi această problemă. Medicul dumneavoastră, asistenta sau farmacistul pot să vă sfătuiască în legătură cu aceasta.
Unii copii mici pot avea nevoie să utilizeze dispozitivul pentru administrare Babyhaler. Medicul dumneavoastră, asistenta sau farmacistul pot să vă sfătuiască în legătură cu aceasta
Reactii adverse: Dacă la scurt timp după administrarea Flixotide Inhaler CFC-Free aveţi oricare dintre următoarele manifestări, întrerupeţi tratamentul şi informaţi-l imediat pe medicul dumneavoastră:
- respiraţie şuierătoare apărută brusc şi senzaţie de durere sau presiune în piept;
- umflarea pleoapelor, feţei, buzelor, limbii sau gâtului;
- erupţii trecătoare pe piele sau urticarie apărute oriunde pe corp. Dacă respiraţia sau respiraţia şuierătoare se agravează, anunţati medicul cât mai curând posibil.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Article 11010
  • Producător Glaxo SmithKline Beecham Biologicals SA
  • Țara producător Marea Britanie
Adăugat