Coșul este gol. Adăugați un produs

Melox Forte 15mg comp. N30

54,61 lei
56,30 lei
Adaugă în coş
Meloflam 15 mg comprimate
Meloflam comprimate 15 mg: fiecare comprimat conţine meloxicam 15 mg. Excipient cu efect cunoscut: Meloflam comprimate 15 mg: fiecare comprimat conţine lactoză monohidrat 30,00 mg.
Meloflam comprimate 15 mg Comprimate de culoare galben-pal, rotunde, plate, cu margini teşite, cu litera stilizată „E” şi cifra 362 imprimate pe o parte şi cu incizie pe altă parte a comprimatului, fără miros sau aproape fără miros. Cu ajutorul inciziei comprimatul poate fi divizat în două doze egale.
Indicaţii terapeutice Meloflam este un antiinflamator nesteroidian recomandat în tratamentul următoarelor boli: - tratamentul simptomatic pe termen scurt (ameliorarea durerii) în acutizarea osteoartritei; - tratamentul simptomatic pe termen lung al poliartritei reumatoide; - tratamentul simptomatic pe termen lung al spondilitei anchilozante.
Doze şi mod de administrare Regimul de dozare Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurtă perioadă necesară controlării simptomelor . Necesitatea pacientului pentru ameliorare simptomatică şi răspunsul la tratament trebuie reevaluate periodic, mai ales la pacienţii cu osteoartrită. Exacerbarea osteoartritei: 7,5 mg pe zi. La necesitate, în absenţa ameliorării, doza poate fi crescută la 15 mg pe zi. Artrită reumatoidă: 15 mg pe zi. În funcţie de răspunsul la tratament, doza zilnică poate fi redusă până la 7,5 mg. Spondilită anchilozantă: 15 mg pe zi. În funcţie de răspunsul terapeutic, doza zilnică poate fi redusă la 7,5 mg pe zi. A nu se depăși doza de 15 mg pe zi!
Copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani Meloxicam este contraindicat la copii și adolescenți cu vârsta sub 16 ani.
Doza recomandată pentru adolescenţi constituie 0,25 mg/kg.
Mod de administrare Administrare orală. Doza zilnică totală trebuie luată într-o singură priză, cu apă sau alt lichid, în timpul meselor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 18168
  • Țara producător Germania
  • Cod medicament 1300160050
10 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat