Coșul este gol. Adăugați un produs

Esmozole 20mg comp. gastrorez. N10x3

Esmozole 20Mg este utilizat în tratamentul afecțiunilor cauzate de producția excesivă de acid în stomac. Condițiile pot include esofagita erozivă, boala de reflux gastroesofagian (GERD), infecția cu Helicobacter pylori și sindromul Zollinger-Ellison (tumori în pancreas sau în partea superioară a intestinului subțire).
Esmozole 20Mg este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt (4-8 săptămâni) al esofagitei erozive severe (de gradul 2 sau mai mare), diagnosticat prin endoscopie și tratamentul pe termen scurt al bolii de reflux gastroesofagian simptomatic (GERD) care nu răspunde la tratamentele medicale obișnuite.
Este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul arsurilor la stomac și a altor simptome asociate cu GERD; stări hipersecretorii patologice; boala ulcerului peptic; terapia cu ulcer gastric; menținerea vindecării esofagitei erozive; aprobat pentru utilizarea combinată în eradicarea H. pylori la pacienții cu ulcer duodenal activ.
În afară de aceasta, poate ajuta și la prevenirea ulcerului stomacal cauzat de consumul de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Medicamentul este disponibil sub formă de capsulă cu eliberare întârziată sau sub formă de suspensie lichidă.
Aparținând grupului de medicamente al inhibitorilor pompei de protoni, acest medicament blochează pompa de protoni din celulele stomacului. Când această pompă de protoni se blochează, va fi mai puțină producție de acid în stomac.
Doza acestui medicament este decisă de medicul dumneavoastră în funcție de vârsta dvs., severitatea afecțiunii, istoricul medical și reacția corpului dumneavoastră după administrarea primei doze.
Trebuie avut în vedere faptul că acest medicament este procesat de ficat. Dacă aveți boli hepatice cronice, organismul nu va putea să o proceseze bine, provocând acumularea medicamentului. De asemenea, acest medicament poate fi transmis unui copil prin mama sa prin alăptare. Prin urmare, atât mamele însărcinate, cât și cele care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de a lua medicamentul.
Acest medicament este aprobat pentru utilizare combinată în eradicarea H. pylori la pacienții cu ulcer duodenal activ. Cele mai frecvente efecte secundare asociate cu Omeprazol includ diaree, gaze, vărsături, cefalee, greață și dureri de stomac.
Deși rare, anumite reacții adverse severe sunt posibilitatea crescută de fracturi osoase, scăderea nivelului de magneziu în interiorul corpului, convulsii, bătăi neregulate ale inimii, nervozitate, spasme și slăbiciune musculară, spasme pentru picioare / mâini, spasme ale casetei vocale etc.
Probabilitatea acestor reacții adverse severe crește dacă luați acest medicament pentru o perioadă de 3 luni. De asemenea, aportul prelungit al acestui medicament (de obicei pe o perioadă de trei ani) poate duce la scăderea capacității corpului dumneavoastră de a absorbi vitamina B12.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 22019
  • Țara producător India
  • Producator Medicamente
Adăugat