Coșul este gol. Adăugați un produs

Ultrafastin gel 2,5% 30g

32,30 lei
33,30 lei
Adaugă în coş
CE ESTE ULTRAFASTIN ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Ultrafastin este un medicament pentru uz cutanat. Substanţa activă, ketoprofenul sub formă de sare de lizină, aparţine unei clase de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). La utilizarea locală sub formă de gel ketoprofenul se absoarbe extrem de lent şi practic nu se acumulează în organism. Preparatul se metabolizează în ficat, eliminată cu urina sub formă de metaboliţi.
Ultrafastin este indicat pentru tratamentul:
- durerilor musculare şi articulare după traume;
- inflamaţiei tendoanelor.
CUM SĂ UTILIZAŢI ULTRAFASTIN
Utilizaţi întotdeauna Ultrafastin exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur.
Administrare cutanată.
Adulţi:
O cantitate nu prea mare de gel se aplică pe piele în regiunea afectată dureroasă şi se fricţionează timp de câteva minute, de 2-3 ori pe zi. După folosirea gelului e necesar de spălat mâinile, cu excepţia cazului de aplicare a gelului anume pe mâini. Tratamentul nu se va prelungi mai mut de 1 săptămână.
Dacă utilizaţi mai mult Ultrafastin decât trebuie
Supradozajul ketoprofenului sub formă de gel e puţin probabilă. La aplicarea pe piele a unei cantităţi prea mari de gel spălaţi excesul cu apă. Trebuie să luaţi în consideraţie posibilitatea apariţiei reacţiilor adverse.
Dacă aţi ingerat accidental gelul, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau farmacistului. În caz de ingerare accidentală a gelului pot apărea somnolenţă, greţuri şi vărsături, în funcţie de cantitatea substanţei ingerate. Ingerarea unor doze mari poate duce la deprimarea respiraţiei, comă, convulsii, sângerări gastrointestinale, creşterea sau scăderea tensiunii arteriale, insuficienţă renală acută. Dacă din momentul supradozării a trecut mai puţin de 1 oră, e necesar de efectuat spălătură gastrică şi terapie simptomatică.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 78263
  • Țara producător Polonia
  • Producător Medana
  • Cod medicament 1100050485
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat