Coșul este gol. Adăugați un produs

Dacia Plant Interferonat comp. N120

Interferonul este o proteina sintetizata in organism, avand proprietati antivirale, antiproliferative si imunomodulatoare.

In organism interferonul este sintetizat in mai multe tesuturi, existand diferite tipuri de interferon, cele mai cunoscute fiind: (produs de monocite), (produs de fibroblasti), (produs de limfocitele T) etc.
Interferonul are rol in apararea organismului atat impotriva infectiilor (bacteriene, virale, antiaparazitare) cat si a cancerului, fiind utilizat in tratamentul hepatitelor cu virus B, C si D, leucemiei si tumorilor maligne.
In conditiile vietii moderne, supuse agresiunii mediului extern si pericolului contaminarii cu agenti patogeni, necesitatea unei bune aparari imunitare se regaseste pe prim plan.
Plantele din compozitia produsului INTERFERONAT stimuleaza mecanismele de aparare ale organismului, avand un efect puternic imunostimulent.
Stresul cotidian, alimentatia necorespunzatoare (prin adaugarea aditivilor alimentari), sedentarismul si fumatul, genereaza cantitati mari de radicali liberi acizi, care conduc la degenerescenta organismului si scaderea rezistentei la agresiunea factorilor externi.
INTERFERONAT genereaza un puternic efect antioxidant prin neutralizarea radicalilor liberi, asigurand organismului o protectie eficienta.
INTERFERONAT reprezinta un amestec de plante care stimuleaza secretia endogena de interferon, scad citoliza celulelor hepatice, regleaza nivelul transaminazelor din sange si previn degenerarea fibroasa a ficatului (ce conduce la aparitia hepatitelor cronice si cirozei hepatice).
Produsul are proprietati hepatoregeneratoare, hepatoprotectoare, imunostimulente, antioxidante, fiind recomandat ca adjuvant in afectiunile hepatice.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător România
  • Article 84177
  • Producator Dacia Plant
  • Producător Dacia Plant
Adăugat