Coșul este gol. Adăugați un produs

Bebicina Apa de Mare 30ml+Servetele Cadou

“Bebicina - Apă de mare” este o „apă minerală” care conține ioni de clor, sodiu, magneziu și sulf, într-o combinație benefică pentru organismul uman. Pe lângă acestea, mai conține oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care prin fenomenul de microdifuziune pot trece prin piele și de acolo în organism, ajutând la remineralizarea țesuturilor de la nivelul cailor aeriene.
Apă de mare este recoltată din apele adânci aflate la cca. 30 mile marine distanță de țărm, din locuri care nu sunt perturbate de curenții marini de coastă. După verificarea purității, apa este sterilizată și diluată.

Utilizare

Produsul este destinat în egală măsură copiilor și adulților, fiind la granița dintre supliment alimentar și produs cu utilizare externă.
Folosit îndeosebi pentru lavajul și curățarea foselor nazale (îndepărtarea de cruste, mucozități care pot antrena afecțiuni respiratorii), ajută în același timp la întărirea naturală și la protecția locală a mucoasei nazale.

Mod de admnistrare

Copii peste 6 luni și adulți: se aplică 2-6 pulverizari în fiecare nară, zilnic.
- se scoate capacul de protecție al flaconului;
- se menține capul în poziție verticală, se introduce în mod delicat pulverizatorul în nara și se apasă flaconul pentru a pulveriza produsul;
- se lasă să curgă excesul de soluție pentru a putea pătrunde pe mucoasa, apoi se suflă nasul. Microdifuziunea rezultată va permite o spălare fină a foselor nazale, fără a trimite mucozitatile înapoi în căile respiratorii.
Produsul poate fi utilizat maximum 45 de zile după deschiderea flaconului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 88080
  • Producător Omega farma
  • Țara producător Franta
13 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat