Coșul este gol. Adăugați un produs

Vaso 75mg caps. N10x3

DESCRIEREA MEDICAMENTULUI Capsule operculate de formă cilindrică, cu capete emisferice și suprafaţa netedă, lucioasă. Culoarea capsulei: Corp şi capac de culoare crem sau corpul – roz şi capacul – verde-deschis. Aspectul conţinutului din capsulă: pulbere albă cu cristale incolore, fără miros sau cu miros slab de acid acetic, cu gust slab acru.
INDICAŢII TERAPEUTICE Prevenirea primară a bolilor cardiovasculare, cum ar fi tromboza și insuficiență cardiacă acută. Prevenirea infarctului miocardic recurent și tromboza vaselor de Certificat de înregistrare al medicamentului - nr.20533 din 29.04.2014 Modificare din 16.07.2015 Anexa 1 sange, angină pectorala instabilă, cu excepţia fazei acute. Prevenirea accidentelor cerebrale ischemice tranzitorii şi a accidentelor cerebrovasculare ischemice. Prevenirea tromboembolismului după chirurgie vasculară. VASO-75 nu este recomandat în situaţii de urgenţă. Poate fi utilizat numai ca tratament preventiv.
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE Intern. Doza recomandată pentru prevenirea afecţiunilor coronariene este de 75 mg acid acetilsalicilic (o capsulă) de 1 - 4 ori pe zi. Doza uzuală este de 75-150 mg acid acetilsalicilic. Pentru prevenirea secundară a accidentelor ischemice cerebrale tranzitorii şi a infarctului cerebral doza recomandată este de 75 mg acid acetilsalicilic (o capsulă) de 1 - 2 ori pe zi. Nu se recomandă administrarea medicamentului la copii și adolescenți. Medicamentul este destinat tratamentului de lungă durată, cu doza minimă eficace.
CONTRAINDICAŢII Hipersensibilitate la preparat. Antecedente de astm bronşic (alte reacții alergice) indus de administrarea salicilaţilor, trombocitopenie, hemofilie, ulcer gastric sau duodenal activ, afecţiuni cu risc hemoragic (diateză hemoragică), menometroragii, afecţiuni renale preexistente, insuficienţă hepatică severă, sarcină, lactație, alergii, insuficienţă cardiacă necompensată, deficit congenital de glucozo-6- fosfatdehidrogenază, copii și adolescenți sub 18 ani.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Article 82382
  • Țara producător Republica Moldova
  • Producător Eurofarmaco
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat