Coșul este gol. Adăugați un produs

Saridon comp. N10 (Bayer)

Indicatii:
Este indicat in tratamentul durerii de cap, durerii de dinti, durerii menstruale, durerii reumatice, durerii aparute in urma interventiilor chirurgicale si al durerii si febrei din raceala si gripa.
Contraindicatii:
Nu trebuie sa utilizati daca aveti hipersensibilitate la propifenazona, la alte pirazolone sau la paracetamol (acetaminofen).
Nu trebuie sa utilizati daca aveti o afectiune hepatica sau renala grava sau o forma de anemie mostenita (o forma de anemie hemolitica).
Nu trebuie administrat la copiii sub 12 ani.
Compozitie:
Un comprimat contine, ca substante active, paracetamol 250 mg, propifenazona 150 mg si cafeina 50 mg si excipienti: celuloza microcristalina, hipromeloza, formaldehid-cazeina, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru.
Mod de administrare:
Pentru adulti, doza zilnica unica este de 1 -2 comprimate; pentru adolescenti intre 12-16 ani aceasta este de 1 comprimat. Daca este necesar, puteti sa administrati doza recomandata de maximum 3 ori pe zi.
Administrati comprimatele cu o cantitate suficienta de lichid. Administrati dozele asa cum este indicat in acest prospect sau asa cum v-a prescris medicul dumneavoastra. Daca vi se pare ca efectul acestui medicament este prea slab sau prea intens, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina:
Nu utilizati Saridon in perioada de sarcina sau alaptare decat daca acest lucru v-a fost recomandat de catre medicul dumneavoastra.
Reactii adverse:
Ocazional, au aparut reactii alergice (eruptii cutanate, urticarie) la unii dintre cei care au utilizat Saridon.
Foarte rar, pot sa apara tulburari respiratorii sau circulatorii, la pacientii susceptibili . Daca observati aparitia oricarei astfel de reactie, nu mai utilizati Saridon si adresati-va imediat unui medic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 22564
  • Producator Medicamente
  • Țara producător Elvetia
  • Producător Bayer Consumer
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat