Coșul este gol. Adăugați un produs

Loxidol 15mg comp. film. N10

Ce este Loxidol şi pentru ce se utilizează Loxidol, conţine ca substanţă activă, meloxicam. Meloxicamul aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt utilizate pentru reducerea inflamaţiei şi a durerii de la nivelul articulaţiilor şi muşchilor. Loxidol, este utilizat în: - tratamentul simptomatic pe termen scurt al bolii artrozice dureroase (artroze, boală degenerativă articulară); - tratamentul simptomatic pe termen lung al poliartritei reumatoide - tratamentul simptomatic pe termen lung al spondilitei anchilozante(cunoscută ca boala Bechterew).
Atenţionări
Medicamente precum Loxidol se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral (apoplexie). Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu depăşiţi doza şi durata recomandate pentru tratament. Nu luaţi Loxidol mai mult timp decât vă este recomandat (vezi pct. 3 „CUM SĂ LUAŢI LOXIDOL”). Dacă aveţi probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau consideraţi că aţi putea fi în situaţie de risc din cauza acestor afecţiuni, trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul. De exemplu: - dacă aveţi tensiunea sanguină crescută (hipertensiune arterială) - dacă aveţi valori crescute ale zahărului în sânge (diabet zaharat) - dacă aveţi valori crescute ale colesterolului (hipercolesterolemie) - sunteţi fumător Intrerupeţi tratamentul cu Loxidol imediat ce observaţi sângerări (care determină scaune de culoare neagră) sau ulceraţii la nivel digestiv (determinând dureri abdominale).
Cum să luați Loxidol
Luați întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza recomandată este: Acutizări ale boalii artrozice 7,5 mg pe zi (o jumătate de comprimat) o dată pe zi. Doza poate fi crescută la 15 mg (un comprimat) o dată pe zi. Poliartrită reumatoidă 15 mg pe zi (un comprimat) o dată pe zi. Doza poate fi scăzută la 7,5 mg (o jumătate de comprimat) pe zi. Spondilită anchilozantă 15 mg pe zi (un comprimat) o dată pe zi. Doza poate fi scăzută la 7,5 mg (o jumătate de comprimat) pe zi. Comprimatele trebuie înghiţite cu apă sau alt lichid, împreună cu alimente. Nu trebuie să depăşiţi doza zilnică maximă recomandată de 15 mg.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 21731
  • Producator Medicamente
  • Țara producător Turcia
Adăugat