Coșul este gol. Adăugați un produs

Spasmex 15mg comp. film. N30

SPASMEX comprimate filmate DENUMIREA COMERCIALĂ Spasmex DCI-ul substanţei active Trospium COMPOZIŢIA 1 comprimat filmat conţine: substanţa activă: clorură de trospiu 15 mg; excipienţi: monohidrat de lactoză, celuloză microcristalină, amidon glicolat de sodiu, amidon de porumb, acid stearic, povidonă (K25), dioxid de siliciu coloidal, hipromeloză, dioxid de titan. FORMA FARMACEUTICĂ Comprimate filmate. DESCRIEREA MEDICAMENTULUI Comprimate rotunde, biconvexe de culoare albă sau practic albă, cu incizie pe una din părţi, fără miros.
INDICAŢII TERAPEUTICE Incontinenţă urinară reflexă şi alte stări spastice ale vezicii urinare însoţite de senzaţii imperioase de micţiune (hiperactivitate idiopatică a detrusorului; hiperactivitate neurogenă (hiperreflexie) a detrusorului, însoțite de simptome de polakiurie, incontenență urinară. DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE Acest medicament trebuie administrat întotdeauna cu exactitate conform recomandațiilor medicului dumneavoastră. Dacă aveți dubii, consultați medicul dumneavoastră sau farmacistul. Doza zilnică recomandată este de 45 mg de clorură de trospiu. După evaluarea eficacității și tolerabilității individuale a preparatului, medicul curant poate reduce doza zilnică până la 30 mg. Dozarea se realizează după cum este indicat în tabelul următor. Doza zilnică Dozare/zi Corespunde dozei unice 45 mg (doza zilnică recomandată) Câte ½ comprimat filmat de 3 ori pe zi sau 1 comprimat filmat dimineața ½ comprimat filmat seara 15 mg clorură de trospiu 30 mg clorură de trospiu 15 mg clorură de trospiu 30 mg Câte ½ comprimat filmat de 2 ori pe zi 15 mg clorură de trospiu Pentru dividerea comprimatului filmat în două jumătăți egale, comprimatul trebuie pus pe o suprafață solidă, pentru dividerea exactă a comprimatului, apăsați cu degetul pe linia de rupere. Pacienții cu disfuncții renale La disfuncții renale severe, doza zilnică nu trebuie să depășească 20 mg. Pacienții cu disfuncții hepatice În cazul disfuncțiilor hepatice de severitate ușoară sau moderată, nu este necesară corecția dozei. Dacă există tulburări ale funcției ficatului de formă severă, tratamentul cu acest medicament nu este recomandat. Administrarea la copii: Tratamentul la copiii sub 12 ani nu este recomandat, deoarece nu există date cu privire la un astfel de tratament.
CONTRAINDICAŢII Hipersensibilitate la componentele preparatului, retenţie urinară, glaucom cu unghi închis, tahiaritmii, miastenia gravis, maladii grave inflamatorii cronice ale intestinului (colită ulceroasă și boala Kron),megacolon toxic, insuficiență renală, ce necesită dialăză (clearence-ul creatinei https://bit.ly/3n7OYJl
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 19418
  • Producator Medicamente
  • Țara producător Ungaria
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat