Coșul este gol. Adăugați un produs

Phosphalugel 2.08g/16g gel oral N20

Phosphalugel este unul dintre acele medicamente care pot fi numite în siguranță delicioase (bine, cel puțin - plăcute). Lichidul alb gros arată, poate și nu foarte atractiv, dar miroase bine cu portocale și are o aromă dulce. Datorită acestui fapt, atât copiii cât și adulții pot lua Fosfalugel.

Desigur, gustul și mirosul nu sunt principalele virtuți ale medicamentului. Fosfalugel a devenit faimos pentru acțiunea sa operativă - la câteva minute după ce a luat medicamentul, o persoană se simte ușoară. Acest lucru se realizează printr-o compoziție universală, care se bazează pe 20% fosfat de aluminiu. Substanța activă neutralizează rapid acidul clorhidric, înconjoară pereții stomacului cu un strat special de protecție și ajută la eliminarea toxinelor și gazelor din organism. Indicatii pentru utilizarea Phosphalugel
Fosfalogelul poate fi considerat universal. Este prescris pentru aproape toate tulburările sistemului digestiv. Medicină excelentă sa manifestat în tratamentul otrăvirilor . Phosphalugelul acționează ușor și practic nu este absorbit în sânge. Odată ajuns în organism, tratamentul nu distruge complet acidul gastric. Reacția durează până când nivelul de aciditate este normalizat. Acțiunea ulterioară a lui Phosphalugel este îndreptată exclusiv spre menținerea rezultatului obținut.

Principalele indicații privind utilizarea Phosphalugel sunt următoarele:

Cel mai adesea, remedierea este prescrisă pentru ulcerele stomacului și duodenului.
Fosfalugel este foarte bun pentru gastrită. În plus, este posibil să se trateze atât medicamentele cât și cele acute și cronice ale bolii.
Remedierea va ajuta la tulburări de stomac și diaree.
Aplicați Fosfalugel recomandați și cu hernie.
Medicamentul salvează chiar și victimele otrăvirii cu alcool.
În plus, Fosfalugel mai rapid decât alte medicamente ameliorează arsurile la stomac, durerile abdominale care rezultă dintr-o dietă necorespunzătoare, utilizarea unor produse de slabă calitate, o supradoză de nicotină sau cafeină.

Metode de utilizare a Phosphalugel
Puteti bea Phosphalugel si diluati produsul cu apa (jumatate de pahar de apa pe punga de suspensie va fi mai mult decat suficient) si in forma sa pura. Cel mai bine este să frecați un plic înainte de al lua pentru a crea un gel omogen înăuntru.

Cât timp și în ce cantități puteți lua Fosfalugel, ar trebui să numească un specialist. În funcție de starea pacientului și de diagnosticul acestuia, durata tratamentului și doza pot varia. De exemplu, dacă un medicament este prescris pentru tratamentul otrăvirii, atunci câteva zile de tratament vor fi suficiente cu un cap și pentru a elimina complet simptomele de gastrită, poate dura o perioadă de două săptămâni sau o lună. Pentru a obține efectul maxim al tratamentului, trebuie să luați Fosfalugel pentru cât mai multe zile după cum este indicat în prescripția medicului.
Doza standard este un pachet de două sau trei ori pe zi. Dacă este necesar, puteți lua două porții dintr-o dată. Doza zilnică maximă a medicamentului este de șase pachete. Poate crește numai atunci când tratează probleme grave - de exemplu, alcool greu sau otrăvire alimentară.
În mod separat, vă puteți aminti cum se administrează Fosfalugel în timpul arsurilor la stomac (dacă, desigur, această problemă vă deranjează): o jumătate din plic este beată, dacă în zece minute greutatea nu dispare, ar trebui să terminați a doua jumătate.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 10249
  • Țara producător Olanda
  • Producator Medicamente
Adăugat