Coșul este gol. Adăugați un produs

Stillavit 10ml pic. oft.

Stillavit picături pentru ochi uscati 10 ml


Structura

Substanțe active și auxiliare: hialuronat de sodiu; D-pantenol (provitamina B 5 ); sulfat de sodiu condroitină; fosfat de sodiu monosubstituit; fosfat de sodiu disubstituit; EDTA; tetraborat de sodiu; clorura de sodiu; apa distilata.

Formular de eliberare

Ochiul steril pică 10 ml într-o sticlă de plastic cu un picurator.

efect farmacologic

Crema hidratanta oftalmologica

Acidul hialuronic și sulfat de condroitină sunt compuși polizaharidici fiziologici găsiți în țesuturile ochiului și în alte țesuturi ale corpului uman, iar D-pantenolul (provitamina B 5 ) este un derivat al acidului pantotenic (vitamina B 5 ), care se găsește în toate organismele și plantele vii.

Soluție Stillavit:

· hidratează, unge și restabilește suprafața corneei și a conjunctivității;

· aduce o ușurare rapidă de ochii uscați și iritați;

· elimină disconfortul atunci când purtați lentile de contact;

· ameliorează oboseala în timpul stresului vizual intens (inclusiv munca pe termen lung cu computerul și petrecerea timpului în fața televizorului, conducând noaptea).

Indicații de utilizare

Pentru hidratare suplimentară, ungere și protecție a suprafeței anterioare a ochiului (cornee și conjunctivă), eliminarea disconfortului cu senzație de uscăciune, senzație de corp străin, arsură în ochi, inclusiv care apar sub influența următorilor factori:

· climatice (inclusiv utilizarea de aparate de aer condiționat, sisteme de împărțire, încălzire cu aburi, expunere la radiații UV masive);

· medical și de mediu (poluarea aerului cu deșeuri industriale și transport rutier, poluarea solului cu substanțe chimice în agricultură);

· medical și social (inclusiv îmbătrânirea populației și instilări mai frecvente de picături de ochi asociate cu modificări legate de vârstă, luarea de diverse tipuri de medicamente, computerizarea totală a școlilor și cabinetelor, utilizarea pe scară largă a corectării de contact a vederii și a metodelor de microchirurgie oculară pentru a elimina defectele oculare).

Dozaj si administrare

Conjunctivală. Se recomandă să insuflați o soluție de Stillavit 1-2 picături în sacul conjunctival al fiecărui ochi de 2-3 ori pe zi. Dacă a fost insuflat de mai mult de 10 ori pe zi, trebuie să consultați un oftalmolog pentru absența defectelor epiteliale și a corneei.

Soluția Stillavit poate fi utilizată atunci când purtați toate tipurile de lentile de contact; soluția poate fi aplicată fără a îndepărta lentilele de contact din ochi; pentru a obține un efect suplimentar, trebuie introduse 1-2 picături de soluție în fiecare lentilă înainte de punere.

Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele care compun soluția.

Conditii de depozitare

La temperatura camerei. A nu se lasa la indemana copiilor.

După prima deschidere a flaconului, utilizați produsul timp de 1 lună.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Țara producător Franta
  • Article 87464
  • Article 87464
Adăugat