Coșul este gol. Adăugați un produs

Gardex Extreme Aerosol antirepelenti contra țânțari și căpușe, 150ml

Gardex, aerosol anti insecte zburatoare care sug singe, inclusiv capuse. La aplicarea pe piele protejeaza impotriva insectelor mai bine de 4 h, la prelucrarea hainelor pina la 30 zile, impotriva capuselor actioneaza pina la 5 zile.
Atentie! Produsul nu asigura protectie totala impotriva capuselor!

Mod de utilizare: agitati flaconul inainte de utilizare. Pentru protectia impotriva insectelor, pulverizati solutia pe palme si aplicati fara a freca pe zonele expuse ale corpului. Pot fi prelucrate cu aerosol hainele si articolele din material. Dupa aplicarea spray-ului spalati bine mainile cu sapun. Pentru protectia impotriva capuselor, tratati hainele pina la o usoara umezire, le imbracati doar cind vor fi uscate total.

Masuri de precautie: a aplica pe piele doar o singura data pe zi. Pentru prelucrarea hainelor a nu se folosi mai mult de 2 flacoane pe zi. Evitati contactul cu nasul, gura, ochii si pielea iritata. In caz contrar clatiti bine cu apa. Nu aplicati copiilor, gravidelor si mamelor care alapteaza. evitati contactul solutitiei cu materiale sintetice si articole din masa plastica. Nu pulverizati in apropierea focului deschis.

Inflamabil! Evitati expunerea la razele solare directe si temperaturi ce depasesс +50 °С
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Article 86000
Adăugat