Coșul este gol. Adăugați un produs

Sulsena Pasta 1% 40ml (Mite)

50,35 lei
53 lei
Adaugă în coş
SUBSTANTA ACTIVA: Apă, Alcool cetilic, Alcool stearic, Sulfat de sodiu Ceteareth, glicerina, Fosfat de potasiu Ceteareth, Disulfură de seleniu, Parfum, Alcool cinamic, DMDM"""" hidantoina, Acid citric.

ACTIUNEA FARMACOLOGICA: Paste Sulsena de compuții cu sulf SeS2 (seleniu disulfit) este un tratament eficient și măsura preventivă împotriva secretia de sebum in exces, matreata si mancarimi neplacute, toxinele exogene de învățământ care distrug dispozitivul radacina firului de par, care hraneste si cresterea parului, imbunatateste tonusul pielii si a parului pentru a preveni distructive procese în zona de creștere a părului. Promovarea celulele sanatoase ale pielii ale scalpului, foliculii de par îmbunătățește mijloacelor de trai, face ca parul sa arate sanatos, stralucitor si neted. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă să se aplice în combinație cu pasta sulsena sampon anti-matreata.
Indicații: Este recomandat ca un agent terapeutic și profilactic pentru îngrijirea părului pentru prevenirea matreata si mancarimi neplăcut, secreția de sebum excesiv, cu acțiune prelungită.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE: Spălați-vă părul cu apă caldă și țampon, apoi frecati vârful degetelor pasta suficient într-o mițcare circulară în pielea scalpului. După frecarea susțin 10 - 15 minute si clatiti cu apa caldă.
Pentru a putea folosi o pasta preventivă de 1% de 2 ori in 1 saptamana.
Frecventa - 1 dată pe an.
Contraindicații: Creșterea intoleranță individuală la componente, si sarcina.
Precauții: Proteja ochii de la pasta. După contactul cu ochii clătiți bine cu apă caldă.
Conditii de pastrare: În loc întunecos, la o temperatură de maximum 25 ° C. Termen de valabilitate - 3 ani."
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 19167
Adăugat