Coșul este gol. Adăugați un produs

Humer spray nazal hipertonic 50ml

Deoarece este hipertonic, HUMER Decongestionant Nazal 100% Apa de Mare pentru adulti/copii are o concentratie mai mare in sare marina. Prin urmare, desfunda nasul adultilor si al copiilor prin intermediul osmozei, facilitand eliminarea mucozitatilor si ajutand la evacuarea agentilor infectiosi si a alergenilor. Astfel, Humer Decongestionant Nazal 100% Apa de Mare pentru adulti/copii contribuie la protejarea nasului impotriva infectiei in timpul unei raceli sau sinuzite.

Tot ce este mai bun din mare. Apa de mare certificata de catre autoritatile franceze. Nediluata, apa de mare isi pastreaza oligoelementele marine si sarurile minerale.

Spray nazal delicat: micro-difuzie. Inel de siguranta pentru curatarea nasului copiilor in conditii de siguranta. 100% apa de mare naturala nediluata.

Apa de mare sterila pentru o igiena optima. Supapa anti-reflux pentru a preveni contaminarea cauzata de refluxul de mucus. Duza poate fi curatata in apa calda pentru a evita contaminarea.

Humer Decongestionant Nazal 100% Apa de Mare pentru adulti/copii desfunda nasul, si poate fi utilizat in timpul racelii, sinuzitei, rinitei alergice, la copii peste varsta de 3 luni si in timpul sarcinii.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 67209
11 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat