Coșul este gol. Adăugați un produs

Doppelherz Acid folic + Complex de vitamine B comp. N30

176,70 lei
186 lei
Adaugă în coş
Datorita componentei complete de substante nutritive, Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de vitamine B are o larga serie de recomandari. Comprimatul retard special conceput permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor ore. Suplimentul alimentar cu aport seminificativ de acid folic si complex de vitamine B se recomanda femeilor in perioada de pre-conceptie, gravidelor, persoanelor cu un ritm de viata stresant si alert, celor cu risc de atac cerebral si boli cardiovasculare, persoanelor care prezinta dezechilibru hormonal, celor care se confrunta cu anemia sau migrene.
Benefiiciile complexului de vitamine B recomanda suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B pentru orice persona care isidoreste sa compenseze deficientele de alimentatie cotidiene si ritmul alert si stresant de zi cu zi prin suplimente dedicate si de calitate.
Suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B este disponibil la un raport calitate – pret optim si este recomandat de beneficiile si complexul de vitamine si minerale pe care ilofera.
Pentru mai multe informatii privind proprietatile elementelor din compozitia Doppelherz® aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B, consultati prospectul disponibil.
Un comprimat contine:
600 μg Acid folic, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6 mg Vitamina B6, 3 μg Vitamina B12,18 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacina, 150 μg Biotina.
Mod de administrare:
Se administreaza un comprimat zilnic, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, cu o cantitate suficienta de lichid
Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Queisser
  • Article 82988
  • Țara producător Germania
  • Article 82988
  • Producător Queisser
  • Țara producător Germania
Adăugat