Coșul este gol. Adăugați un produs

Citizen Tensiometru automat pentru braț (CHU305) (Tonometru)

882,90 lei
981 lei
Adaugă în coş
Tensiometrul Citizen digital este folosit pentru masurarea tensiunii arteriale la nivelul bratului superior (deasupra cotului) si a pulsului. Tonometrul este in conformitate cu standardele Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS)

Ecranul mare , cu caractere de mari dimensiuni, permite vizualizarea indicilor masurati cu usurinta. Pe ecran sunt afisate simultan data si ora, valorile tensiunii sistolice/diastolice si pulsul

Manseta ofera posibilitatea utilizarii pentru un interval al circumferintei bratului intre 22cm-32cm. Tensiometrul va informeaza cand sunt detectate batai neregulate ale inimii, o caracteristica specifica acestui tensiometru fiind indicatorul de hipertensiune.

Pentru masurarea tensiunii arteriale cat mai exacte se pune in partea superioara a bratului.

Functia de memorare automata permite salvarea a 90 valori ale tensiunii, impreuna cu data si ora efectuarii lor, oferindu-va siguranta unei bune evaluari atunci cand va prezentati la medicul specialist..

Activarea doar prin simpla apasare a tastei de pornire/oprire si pornirea automata a procesului de masurare fac din acest tip de aparat un dispozitiv foarte usor de folosit. Pentru alimentarea tonometrului sunt necesare 4 baterii AAA (nu sunt incluse) sau un alimentator 220V (nu este inclus).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Citizen Systems Japan CO. LTD
  • Țara producător Japonia
  • Article 86976
  • Țara producător Japonia
  • Producător Citizen Systems Japan CO. LTD
  • Article 86976
Adăugat