Coșul este gol. Adăugați un produs

Dolce Miele Balsam de corp 250ml

Este deosebit de potrivit pentru piele sensibilă și uscată. Oferă pielii o acțiune complexă de curățare, tonifiere, relaxare și anti-îmbătrânire susținută de antioxidanți naturali. Contribuie, de asemenea, la refacerea naturală a filmului hidrolipidic. Formula sa ECO-ORGANICĂ conține ingrediente de înaltă calitate. Ulei Organic de Argan: bogat în acizi grași esențiali, în special Omega-3 și Omega-6, care îi conferă un rol cheie în păstrarea integrității pielii. Tocoferolii, prezenți în mod natural în ulei, completează acțiunea antioxidantă și antiradicală. Ideal pentru piele uscată, deoarece, contribuie la refacerea filmului hidrolipidic și ca reechilibrare în cazul tenului gras.
Miere Ecologică: cunoscută pentru proprietățile sale emoliente, regenerează straturile de suprafață ale pielii și hrăneste epiteliul. Datorită funcției sale excelente de hidratare, pielea devine mai netedă și mai moale. În combinație cu uleiul de migdale, revitalizează toate tipurile de piele.
Extract de Fistic: hrănitor și emolient. Cu proprietăți antioxidante, antiradicale, protectoare ale pielii împotriva factorilor externi (fum, poluare, soare) care accelerează formarea radicalilor liberi. Dă luminozitate pielii făcând-o mai tânără.
Extract de Ovăz: proprietăți emoliente, calmante și remineralizante. De asemenea, potrivit pentru pielea uscată și delicată.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Verattiva
  • Producător Specchiasol
  • Article 87545
  • Zona acțiune corp
  • Țara producător Italia
  • Tip produs cosmetic creme și loțiuni
Adăugat