Coșul este gol. Adăugați un produs

Uriage Set de Voyage (Apă micelară 50ml+Cremă hidratantă 15ml+Apă termală 50ml)

APĂ MICELARĂ TERMALĂ 50ml
Este un produs de igienă destinat îngrijirii pielii. Apele Termale Micelare Uriage sunt adaptate perfect pentru îndepărtarea machiajului de pe toate tipurile de piele, datorita proprietăților unice ale Apei Termale Uriage. Agenții activi de suprafață delicați și neionici din interiorul micelelor acționează ca niste magneți care captează în mod eficient machiajul și impuritățile. Curăță și îndepărtează machiajul. Protejează împotriva deshidratării. Formulă îmbogățită cu Apă Termala Uriage hidratantă. Hipoalergenic. Testat oftalmologic.
APĂ TERMALĂ URIAGE 50ml
Ideală pentru calmarea, hidratarea și protejarea zilnică a pielii sensibile.
EAU THERMALE Cremă hidratantă 15ml
Hrănitoare, dar ultra-usoara, se absoarbe instant in piele si o infuzeaza cu complexul sau hidratant unic. Revigorantă, neuleioasă, lasă pielea normală până la mixtă fină și radioasă întreaga zi.
Reface rezerva de hidratare a pielii. Crema hidratanta Eau Thermale este o cremă îmbogățită cu Apă Termală Uriage și ajută astfel la refacerea barierei pielii pentru a menține un nivel optim de hidratare.
Optimizează în mod continuu hidratarea epidermei. Ajută la crearea unei pelicule pe suprafața pielii și elibereaza treptat agenții de hidratare pe care îi conține.
Restabilește efectul de barieră al pielii și limiteaza deshidratarea acesteia.
Acționează asupra refacerii stratului de corneocite pentru a amplifica hidratarea cu efecte de durată. 90% dintre persoane au constatat ca produsul hidratează în profunzime întreaga zi.
Ingrediente active: Complex hidro-termal.
Parfum. Hipoalergenic.Testat sub control dermatologic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Brand Uriage
  • Țara producător Franța
  • Producător Uriage
  • Article 89219
10 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat