Coșul este gol. Adăugați un produs

Ceai Dacia Plant Salvie Frunza 50g

53,20 lei
56 lei
Adaugă în coş
Ceaiul de salvie este recomandat pentru functionarea normala a sistemului digestiv, pentru reducerea starilor neplacute care apar la menopauza, astfel mentine echilbrul hormonal la femei. Imbunatateste memoria si mentine sanatatea pielii, reduce riscul de sangerare si transpiratia abundenta.Mod de administrare
Intern:
- pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
- macerat la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
- infuzie - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Extern:
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 83487
  • Producător Dacia Plant
  • Țara producător România
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat