Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm Benzi depilatoare cu argan și gălbenele pentru picioare,bikini,subraț, 20 buc (7090)

89,10 lei
99 lei
Adaugă în coş
Evoluderm Benzi depilatoare cu argan și gălbenele pentru picioare,bikini,subraț, 20 buc (7090)

Înainte de prima utilizare, efectuați un test (pe o mică parte a zonei din care urmează să fie îndepărtat părul). Pentru o îndepărtare optimă, firul de par trebuie să măsoare între 2 și 5 mm lungime. Înainte de epilare, pielea trebuie să fie curată și uscată, fără nicio urmă de cremă. Se recomanda aplicarea pudra de talc pentru a usca complet pielea.
1. Determinați direcția de creștere a părului. Încălzește benzile frecându-le între mâini timp de 15 până la 30 de secunde.
2. Îndepărtați încet benzile între ele.
3. Aplicați banda în direcția creșterii părului, apăsând cu palma mâinii, astfel încât să se lipească ferm de piele.
4. Păstrați pielea întinsă cu ajutorul unei mâini, desprindeți banda, paralel cu pielea și în direcția opusă creșterii părului. Este vital ca banda să fie îndepărtată cu o mișcare ascuțită la nivelul pielii. Aceeași bandă poate fi folosită de mai multe ori în timpul procedurii, până când nu mai prinde suficient de bine firele de păr. Atunci trebuie folosită o bandă nouă. Îndepărtați urmele de ceară rămasă apăsând ușor pe piele cu dosul benzii folosite.
5. Îndepărtați orice reziduu rămas cu șervețelele imbibate în ulei. Evitați să folosiți apă, săpun sau alcool.
Indicație pentru picioare: Determinați direcția de creștere a părului pentru fiecare zonă a piciorului. Împărțiți zona de epilat în porțiuni mai mici în funcție de direcția de creștere a părului și trageți întotdeauna în direcția opusă.
Indicație pentru axile: Părul axilelor tinde să crească în două direcții, astfel încât epilarea cu ceară a axilei trebuie făcută în doi pași. Ridică-ți cotul și mișcă-ți mâna spre spatele capului. Pentru zona superioară a subratului, lipiți banda în direcția cotului. Pentru zona inferioară, repetați aceeași procedură în direcția opusă. Trageți întotdeauna banda în direcția opusă creșterii părului.
PRECAUȚII: Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza acest produs și urmați instrucțiunile de utilizare. Nu îndepărtați părul din aceeași zonă de mai multe ori (așteptați 48 de ore). A nu se aplica pe pielea iritată, inflamată, pete, arsă de soare, leziuni, varice sau alunițe. Nu aplicați pe pielea care a a avut reacții la altă ceară. Nu utilizați deodorant sau orice alt produs pe bază de alcool pe zonele tratate cu ceară timp de 24 de ore după îndepărtarea părului. Nu utilizați acest produs pe zone sensibile precum fața, sfarcurile și nici pe organele genitale sau din jurul anusului. Nu este destinat persoanelor în vârstă sau persoanelor cu diabet zaharat sau probleme circulatorii. Nu inghițiți. În caz de ingerare accidentală, consultați medicul dumneavoastră și arătați-i produsul sau ambalajul acestuia. Evitați orice contact cu ochii. A se pastra intr-un loc răcoros și uscat. A nu se lasa la indemana copiilor.
Producător: Evoluderm, Franța.
Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Evoluderm
  • Țara producător Franța
  • Article 77054
14 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat