Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm șampon Douceur Amande 400ml (17307)

86,40 lei
96 lei
Adaugă în coş
Evoluderm Douceur d'Amande este un șampon destinat în special pentru părul uscat sau deteriorat. Acesta deține o formulă bogată în substanțe nutritive și vitamine, care vor oferi o îngrijire eficientă părului dvs, precum și o hidratare intensă. La baza compoziției sunt extractul de migdale și unt de shea, cunoscute pentru proprietățile sale uimitoare de regenerare și protecție pentru păr.

Mod de utilizare

Aplicați cantitatea necesară de șampon pe parul umed. Spumați, masați puțin, apoi clătiți cu apă caldă. Dacă este necesar, repetați din nou această procedură.
În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență. Pentru a obține un rezultat mai bun, utilizați de asemenea balsam și produse speciale de îngrijire din aceeași colecție.

Compoziție

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-2, SodiumArganamphoacetate, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Polyquaternium-10, Camellia Japonica See Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid, CI 470005 (C&C Yellow No. 10), CI 15985 (FD&C Yellow No 6).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88714
Adăugat