Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm șampon Rituel Argile 400ml (17311)

84,60 lei
94 lei
Adaugă în coş
Părul uleios poate distruge chiar și imaginea cea mai imaculată. Dacă această problemă nu vă permite să aveți încredere în sine, este timpul să vă refaceți arsenalul de îngrijire cu un mijloc cu adevărat eficient. Vă sfătuim să încercați dezvoltarea magnifică a brandului francez de produse cosmetice naturale Evoluderm. Șamponul pentru păr uleios, cu un extract de lut alb și urzică Evoluderm Purifiant Șampon Rituel d'Argile - o adevărată alintare pentru curățarea rapidă a buclelor. După prima utilizare, veți observa rezultatul dorit! Datorită texturii sale plăcute, șamponul formează o spumă groasă care curăță în mod eficient și delicat locurile și scalpul de exces de sebum și murdăria acumulată, fără a deteriora structura părului. Formula bazată pe ingrediente naturale active adaptate la nevoile tipurilor de păr. Extractul de nisip și lutul alb au proprietăți fantastice de curățare și absorbție, contribuie la soluționarea emisiilor de sebum și au un efect astringent optim. După utilizarea șamponului, buclele arată voluminoase, luminoase și rămân curate timp îndelungat.

Cum se utilizează: aplicați șampon pe părul umed. Masați ușor, lăsați timp de 1-2 minute, clătiți cu apă caldă. Dacă este necesar, repetați procedura.

Ingrediente: Water, Sodium Laureth Sulfate, Kaolin, Sodium Chloride, Glycerin Acrylates Copolymer, Parfum, Propylebe Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Lamium Album Leaf Extract, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Coco-Glucoside, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, Benzoic Acid, Citric Acid, CI 19140, CI 42090.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88709
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat