Coșul este gol. Adăugați un produs

Blanx Med pastă de dinți Sensitive 100ml

Pasta pentru dinți sensibili de la Blanx este garanția unui zâmbet frumos și sănătos. Produsul are un efect de tratament asupra gingiilor inflamate și a dinților sensibili. Efectul benefic al pastei se bazează pe patru ingrediente active - clorură de potasiu, fluorură de sodiu, ioni de zinc și un extract de lichen arctic. Datorită lor, smalțul este întărit într-un timp scurt, fiind mai puțin predispus la tartru și carii. Utilizarea regulată a produsului asigură o înălbire impecabilă a dinților.
Mod de utilizare: Se aplică o cantitate mică de pastă pe periuța de dinți. Se periază dinții în mișcări circulare timp de 2-3 minute, apoi se clătește bine cu apă.
Ingrediente: Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Potassium Chloride, PEG-32, Silica, Cellulose Gum, Zinc Hydroxyapatite, Sodium Lauryl Sulfate, Xylitol, Aroma, Cetraria Islandica Extract, Usnea Barbata Extract, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Zinc Citrate, Mentha Piperita Oil, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Menthol, Anethole, Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Eugenol, Limonene, CI 74260.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Blanx
  • Producător Coswell spa
  • Țara producător Italia
  • Zona acțiune corp
  • Article 89317
  • Tip produs cosmetic creme și loțiuni
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat