Promoţii şi Oferte
Regulamentul oficial al campaniei. August- Septembrie 2017. Optica Felicia

        1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE
Campania promoțională este organizată și desfășurată de Rețeaua de optici „Felicia”. Participanţii la Campania Promoțională sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Republica Moldova prin publicarea pe www.felicia.md și disponibil în mod gratuit oricărui participant pe întreaga durată a Campaniei Promoționale. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe www.felicia.md. Campania Promoțională se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii.
  1. DESFAȘURARE CAMPANIEI PROMOŢIONALE
2.1. Organizatorul Campaniei Promoționale este Rețeaua de Optici „Felicia”, tel.: 022 438850 în (cele ce urmează „Organizatorul”).
2.2. Campania Promoțională se va desfășura în toate filiale Rețelei de Optici „Felicia” și este activă pînă la data de 30 septembrie 2017.
 
  1. DESCRIERE OFERTELOR DIN CAMPANIA PROMOŢIONALĂ
3.1. Lentile gratuite pentru ochelarii de soare:
a) Oferta se aplică doar la ochelarii de soare cu valoarea mai mare de 800 lei.
b) Lentilele gratuite sunt disponibile în 3 culori (gri, verde, cafeniu).
c) Lentilele sunt oferite contracost în cazul în care clientul dorește o altă culoare a lentilelor sau dorește să schimbe lentilele în rama proprie.
d) Cardul de reducere nu este valabil în cazul ofertei curente.
3.2. Ochelari de soare cu reducere de 25%:
a) Oferta se aplică doar la modelele selectate.
b) Cardul de reducere nu este valabil în cazul ofertei curente.
3.3. Ochelari de soare sau rame de vedere în rate:
a) Oferta este valabilă pentru tot sortimentul expus.
b) Cardul de reducere sau alte reduceri nu sunt valabile în cazul achiziționării ochelarilor în rate.
 
4.       LOCUL DESFĂŞURĂRII CAMPANIEI PROMOŢIONALE
 
Campania este organizată şi desfăşurată în Rețeaua de Optici „Felicia”. Lista completă cu filialele rețelei de optici „Felicia” este disponibilă pe www.felicia.md.
  1. ÎNCETAREA CAMPANIEI
Prezenta campanie poate înceta înainte de data de 30 septembrie 2017, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forţă majoră conform legislaţiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie Publicitară. Acest lucru va fi anunţat pe site-ul Organizatorului www.felicia.md.
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team