Promoţii şi Oferte
2=3: la fiecare 2 produse SKINCODE cumpărate alegi un al 3-lea GRATUIT
Multi dintre noi întâmpină probleme de discofort la nivelul pielii, iar conform unui studiu realizat de laboratorul de cercetări Skincode 75% dintre femei se confruntă cu această problemă.
Această senzație de discomfort se datotrează alergiilor, iritatiilor, deshidratării, trecerii timpului sau oricăror reacții ale pielii la factorii din mediul zilnic.

Cosmetica inovativă de tratament, eco-friendly, Skincode, caută să soluționeze problemele legate de discomfort cu setul său de produse.
Astfel Skincode a dezvoltat o linie de produse, bazate pe studii medicale și farmaceutice ample, care au scopul de a minimiza impactul negativ al diferitor factori asupra tenului sensibil.

Acestea ameliorează starea pielii fără a avea în componență conservanți, arome artificiale, derivate animale și coloranți arteficiali.

Așa cum o sugerează însuși denumirea, gama ”Essentials” răspunde nevoilor zilnice ale pielii. Conține extract de plante și ingredientul activ GM-Glucan, care protejează pielea de poluanții din mediul înconjurător.

Această gama asigură tenul cu tot ce are nevoie pentru o îngriijire zilnică amplă, de la demachiante, loțiuni până la îngrijirea ochilor și creme anti-age.

Răsfoiește mai jos informația despre ofertă:


sau descarcă broșura în format PDF

 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team