Articole şi sfaturi
Revista Felicia Nr.23 (septembrie 2016)
Septembrie, şcoală, emoţii, prima învăţătoare, prima educatoare, flori, fructe şi legume din belşug, dimineţi răcoroase, noi şi noi planuri…
Dar cu ce se asociază toamna dumneavoastră? Sperăm că ați avut parte de concediu și vacanță, bateriile sunt reîncărcate și mânecile răsuflecate!


La începutul acestei toamne am cunoscut un om minunat, un om fericit, care, pas cu pas, și-a realizat fiecare vis. Și-a încercat puterile în mai multe domenii, este un om de afaceri de succes, iar pe lângă toate ideile năstrușnice pe care le implementează în viața de zi cu zi, Dmitri Voloșin este cel care promovează portul și în special alergatul. Datorită lui, Chișinăul face parte din circuitul internațional al maratoanelor, Dmitri având în propriul palmares peste 40 de medalii. Când a început să alerge și care sunt ingredientele din rețeta lui de succes, aflați din interviul acestui număr. Suntem siguri că începutul de grădiniță și școală v-a adus emoții mari și pozitive.

Cum să vă descurcați mai bine alături de cei mici – aflați de la psihologii noștri. Iar emoțiile contradictorii ale copiilor au explicații: nu sunt copiii o oglindă a părinților? În acest număr mai vorbim despre sforăit și cauzele acestuia; boala celiacă; acutizările de toamnă ale acneei; beneficiile magneziului și ale sării de Himalaya. Care sunt tendințele în materie de optică și ce produse cosmetice noi lansează brandurile internaționale la Chișinău. Așadar, faceți- vă comod, serviți un ceai de sovârf și răsfoiți revista. V-am pregătit mai multe surprize frumoase! 
 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team