Articole şi sfaturi
Revista Felicia nr. 22 (aprilie 2016)
Primăvara ne desfacem aripile. Ca să ne putem ajunge visele din urmă, ca să privim de sus, filozofi, natura ce dă în floare, câmpurile care prind viaţă, apele ce reflectă albastrul cerului infinit.
Libertatea, amestecată cu aerul crud, dar atât de proaspăt, al oricărei primăveri din viața noastră, ne dă senzația că putem mișca din loc nu numai sori și stele… Și e foarte bine că ne simțim creatori ai propriului destin odată cu renașterea naturii!

De aceeași părere este și coperta noastră, minunata cântăreață Olia Tira, care iubește la nebunie viața, care dăruiește zâmbet și fericire anul împrejur, care are grijă ce și cât mănâncă și care își dorește din toată ființa sa să devină mamă…

Și dacă tot e vreme de curățenie generală și de planuri noi, am pregătit articole despre cum să ajungeți corect la greutatea dorită, cum să vă îngrijiți tenul seara pentru ca dimineața să nu aveți bătăi de cap sau cum să depistați la timp diabetul zaharat. Iar pentru viitoarele mămici am pregătit un articol despre îngrijirea în perioada sarcinii. Părinții vor găsi sfaturi utile din partea medicului de familie în ceea ce privește mersul în premieră la grădiniță.

Vă invităm să aflați care sunt beneficiile spanacului, tendințele în optica mondială, medicamentele și cosmeticele sezonului și noutățile acestui sezon pentru compania „Felicia”.


Vă dorim o primăvară sănătoasă!
Echipa revistei „Felicia”

Citește revista în format electronic aici

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team