Articole şi sfaturi
Revista Felicia nr. 21 (decembrie 2015)
2015 a trecut în istorie. Şi în amintirile noastre. Ne vom aduce aminte de provocările şi emoţiile trăite, de sentimentele ce au dat năvală peste raţiunea, dar şi inima noastră.
Ne vom aminti de distanțele parcurse, de task-urile bifate, de contractele încheiate, de proiectele realizate, de munca depusă, de acea bucată de suflet pe care am rupt-o din noi pentru ca lucrurile să meargă bine și foarte bine. Pentru unii, anul 2015 a fost anul schimbării serviciului, a apartamentului, a țării… Pentru alții, anul micilor fericiri și a marilor victorii. Nu vom vorbi astăzi despre pierderi, greutăți, dezamăgiri. Sunt partea cealaltă a monedei și fac parte din viața noastră. Însă oricât de greu nu ne-a fost, am găsit puteri să zâmbim, să mergem mai departe, să depășim, să sperăm…

Zâmbetul și sclipirea din ochi nu ni le poate lua nimeni. La fel și visele. Asta am învățat  de la micii noștri eroi de pe copertă, Bety și Mihai Ungureanu, care ne-au fermecat prin inocența lor și sclipirea din ochi, prin bucuria de a fi ei înșiși. Sunt doi copii talentați, ambițioși și care cu siguranță vor ajunge departe., pentru că au alături părinți și familii minunate.

De Crăciun și de sărbători fiți împreună. Alături de cei apropiați, alături de familiile voastre. Dăruiți zâmbete! Faceți bine! Ajutați aproapele!

Echipa revistei „Felicia” vă urează Sărbători fericite alături de cei dragi și multă sănătate! 
 

Descarcă aici revista Felicia în format PDF


sau

răsfoiește direct pe siteCopyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team