Promoţii şi Oferte
Shock... White Shock!
Laboratorul ştiinţific al partenerului italian al reţelei Felicia -compania Coswell - ne-a prezentat recent gama pastelor de înălbire BlanX White Shock, pe care noi imediat am definit-o ca Premiera anului 2013 în domeniul înălbirii non-abrazive a dinţilor.
White Shock ne-a suprins prin originalitatea și simplitatea formulei de înălbire și prin faptul că acum, pentru a mări efectul înălbirii clienții, în loc să fie îndemnați  să se obişnuiască cu discomfort, sunt îndemnați să... zîmbească cât mai des posibil!

La baza produselor BlanX White Shock stă formula patentată Actilux. Microcristalele Actilux sunt biocompatibile și anorganice. La interacţiunea cu lumina zilei şi a acceleratorului LED (care face parte din setul vândut), cristalele Actilux se mobilizează  şi distrug substanțele organice care afectează albul natural al dinților noștri, provocând discromia.

Pe rafturile farmaciilor Felicia, White Shock este disponibil în tuburi de 50 ml, cu Accellerator LED, care se fixează pe tubul cu pasta de dinți; tub de 75 ml care poate fi folosit ca pastă de dinţi sau în set cu Acceleratorul LED rămas după epuizarea tubului de 50 ml şi Sistemul de înălbire White Shock care include gel White Shock (30 ml) și un Accelerator LED care se plasează în cavitatea bucală pe o perioadă de 3 – 10 minuute, după periere.
Zâmbetul alb ne ajută să avem mai multă încredere în proriile forțe. Iar pasta de dințiBlanX White Shock ne face și pozitivi, datorităîndemnului producătorilor de a zâmbi mai mult, pentru un zâmbet imaculat.

Zâmbiți cu încredere în fața provocărilor și bucurați-vă de fiecare rază de soare! 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team