Despre noi
Susţinerea concertului “Seara colindelor”
Cea de-a treia ediţie a evenimentului de caritate „Seara Colindelor” a avut loc în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” şi i-a adunat pe toţi iubitorii de tradiţii şi obiceiuri româneşti. Evenimentul este gândit şi organizat de AO „CCF Moldova - copil, comunitate, familie”.
Iar la ediţia din acest an Fundaţia „Felicia” pentru prima dată s-a alăturat acestei  cauze deosebite care va schimba viața micuților abandonați în casele de copii sau celor aflați în risc să ajungă acolo. 
 
Interpreta Dianna Rotaru și prietenii ei au  oferit publicului o seară de neuitat, cu cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun în data de 9 decembrie. Un suflu de Crăciun adus de ansamblul de copii “Picături Muzicale”, minunații dansadori „Black&White Dance Center” și distinșii artiștii ai folclorului nostru - Surorile Osoianu, Maria Iliuț și Nicolae Gribincea. Prima parte a concerului a adus pentru cei prezenți cele mai frumoase colinde. Apoi a urmat Dianna Rotaru & Angry Band și invitații Diannei - Yoyo și Jucătoru. 
 
Acest concert a fost dedicat copiilor micuți care încă sunt separați în orfelinate de familiile lor, sperăm în cel mai scurt timp ca viața lor să fie alta, mult mai luminoasă, înconjurată de căldură și dragoste părintească. 
 
Copiii au nevoie de grijă părintească, de siguranţa că sunt iubiţi necondiţionat și de încrederea că nu vor rămâne singuri. Conform studiilor internaţionale, copiii de vârstă fragedă  aflaţi în instituţiile rezidenţiale denotă regrese în dezvoltare:întîrziere în dezvoltare fizică, emoţională, cognitivă. Pentru fiecare aproape trei luni de aflare în orfelinat, ei pierd o lună în dezvoltare. Iar lipsa unui atașament, stabilit cu o persoană de încredere cauzează, pe termen lung, dificultăţi în dezvoltarea socială, emoţională  comportamentală a copilului.
 
De aceea, echipa Fundației „Felicia” își exprimă recunoștința față de CCFMoldova pentru oportunitatea de a schimba lucrurile în bine pentru copiii care au nevoie de susținere. Așa ne exprimăm speranța că ei vor crește oameni puternici și valoroși pentru societatea noastră.
 
 
 
 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team