Despre noi
Susţinerea campaniei de Craciun „De la mame pentru mame”
În Ajun de Crăciun, Fundatia Felicia a acceptat propunerea Misiunii Sociale „Diaconia” de a sustine campania de Crăciun „De la mame pentru mame”. Campania este organizată pentru al patrulea an consecutiv şi are ca scop susţinerea mamelor aflate în dificultate şi asigurarea dreptului copiilor de a creşte alături de mamele lor.
În contextul campaniei au fost desfășurate două acțiuni. La data de 13 decembrie s-a desfășurat evenimentul de caritate, unde 100 de mame au confecționat jucării de brad, iar la data de 20 și 21 decembrie a avut loc târgul de caritate, unde voluntarii au vândut aceste jucării. În urma acestor acțiuni au fost colectați peste 35 mii de lei, prin care se vor susține cuplurile mamă-copil asistate în cadrul programului „În brațele mamei”.
 
Ingor Babei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”  mărturisește că: “Diaconia transformă gesturile de sprijin ale fiecăruia în șanse reale pentru ca beneficiarele noastre sa devina mame iubitoare și grijulii, iar copii lor, viitori membri ai societății cu drepturi depline. Doar datorita sprijinului fiecaruia putem mări șansele ruperii lanțuluiabandonului din generație în generație. Credem cu tărie că toți copii din centrul maternal „În brațele mamei”  vor purta căldura mamei pe toată viața, grație bunătății dvs”.
 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team