Despre noi
Inovaţie în menţinerea siluetei de la compania Specchiasol
Dacă sunteţi blocat într-un cerc continuu de pierdere şi recăpătare a 5-10 chiar 15 kg, să ştiţi că nu sunteţi singur. Multe persoane urmează acest scenariu, pentru că, trebuie să recunoaştem – este imposibil să ţii permanent o dietă.

Laboratorul companiei italiene “Specchiasol” a elaborat programul Snell Programe, un adevărat aliat în eforturile tale de a trece la un mod de viaţă sănătos care în  combinaţie cu antrenamentele fizice şi o alimentaţie echilibrată accelereză pierderea în greutate.

Datorită inovaţiei “Specchiasol” acum în exclusivitate în farmaciile Felicia ai şansa să faci knock out kilogramele nedorite acumulate peste iarnă.


“Snell Program” vă pune la dispoziţie, toate componentele esenţiale pentru menţinerea unui mod de viaţă sănătos. Bazat pe 3 produse principale- fiecare având contribuţia sa în efectele benefice asupra organismului.
 

  • AMINO- Aminoacizii echilibraţi ajută la menţinerea masei musculare contribuind la arderea grăsimilor în timpul practicării sportului regulat.
  • CARBOLIMIT- menţine sub control carbohidraţii şi a indicii glicemici.
  • Iar Green4FIT este un complex de plante care ajută la activitatea metabolismului.
Toate menite sa te ajute în slăbirea şi menţinerea formei tale, în aşteptarea sezonului estival.
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team