Despre noi
Fundaţia „Felicia” – pentru o familie puternică şi sănătoasă
Atunci cînd copilăria îţi este liniştita si ocrotită de dragostea părinţilor, este greu să realizezi durerea unor copii lipsiţi de susţinrea mamei.
În unele cazuri, fericite, norocul acestora vine din partea unor femei care prin dragostea și blîndețea lor mingîie sufletele acestor copii și le oferă șansa să spună în viață cuvîntul “mama”. 
 
În preajma Zilei Internaționale a Familiei, echipa Fundatiei “Felicia” a cunoscut o familie minunată, în casa căreia își gasesc locul zîmbeltele lui Dănuț și Raisa. Împreună cu mama lor, așa cum îi spun ei D-ei Ecaterina Preda, învață să ia viața de la început: să zîmbească să iubească și să prețuiască fiecare zi fericirea de a trăi într-o familie deplină, după ce au fost lipsiți de mama de la vîrstă fragedă.
 
Am fost plăcut surprinși să citim în ochii acestor oameni multă poftă de viață și entuziasm decît ne-am așteptat, oferindu-ne șansa să venim cu cîteva daruri așteptate și utile. Jucării și cărți pentru cei mici și o mașină de spălat, pentru a ușura treburile casei.  
 
Cu toții am trăit emoții deosebite în acea zi, conștientizînd că atunci cînd forțele se unesc, suntem cu toții mai puternici și le reușim pe toate.
 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team