Despre noi
Faptele bune au culoare
Proiectele sociale ne unesc în numele unui scop comun - să facem fapte bune. Unu din aceste proiecte este campania ”Faptele bune au culoare”. Aceasta a prins viaţă din dorinţa organizaţiei ”Iniţiativa Pozitivă” de a schimba percepţia asupra problemelor persoanelor HIV pozitive.
”Faptele bune au culoare” este o campanie nouă și necesară țării noastre. Principiul ei se bazează atât pe responsabilizarea socială a partenerilor, cât și nemijlocit pe cea a consumatorilor de produse.
 
Pentru că misiunea Fundației ”Felicia” este să susținem un mod de viață sănătos ne-am implicat conștiincios pentru susținerea acestei cauze.  
Campania s-a lansat pe 1 august 2014.  Astfel fiecare din noi va putea contribui personal la stoparea răspândirii epidemiei HIV/SIDA în Republica Moldova. 
 
Astfel dacă sunteti gata să faceți o faptă bună este suficient să optați pentru produsele partenerilor, care s-au implicat în campanie și care vor dona de fiecare dată pînă la 8% din costul acestora în favoarea luptei cu HIV/SIDA în Moldova. 
 
În rețeaua de Farmacii „Felicia” produsele selectate din gama Evoluderm iar noi vom face donația pentru a stopa răspîndirea HIV/SIDA în Moldova.
 
 *În cazul Republicii Moldova, care atestă o cifră de peste 16 000 persoane HIV pozitive, campania  „Faptele bune au culoare” își propune să mobilizeze și să sensibilizeze comunitatea pentru ca fiecare cetățean în parte să poată  contribui personal la formarea unui viitor fără SIDA, prin procurarea anumitor bunuri, de la anumite companii, care participă în această acțiune. 
 
Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team