Promoţii şi Oferte
Spune „DA!” cafelei fierbinţi
O bună cunoştinţă de-a mea a încercat odată să înlocuiască una din curelele de transmisie din motorul automobilului său, care s-a rupt, cu un ciorap de dame. Nu a mers. Era şi de aşteptat.
Această istorie m-a făcut să observ că de multe ori încercăm să reparăm ceva cu forţe proprii, fără a intra în cheltuieli suplimentare şi economisind pe chestii mărunte, dar necesare. Ne este specific.
 
Nu şi europenilor. În Italia, după cum ştim, costul serviciilor  stomatologice, bunăoară, este extrem de mare (probabil din această cauză tot mai des în clinicile stomatologice din Chişinău putem auzi splendida italiană).
 
De aceea, cercetătorii de acolo s-au gândit la ceva simplu şi eficient – repararea fisurilor microscopice de pe suprafaţa dinţilor (care sunt cauza majorităţii problemelor şi bolilor, sentimentului neplăcut în timp ce îţi serveşti cafeaua sau ciocolata) cu nano-particule practic identice cu celulele din stratul superior al smalţului.
 
Rezultatul muncii lor este acum prezent pe rafturile farmaciilor „Felicia” – pasta de dinţi de producţie italiană – Biorepair.
 
Biorepair este un produs 100 % fabricat în Italia, cu o tehnologie revoluţionară destinată în exclusivitate dinţilor sensibili. Nano-particulele Microrepair pătrund în fisurile de pe smalţul dentar, se fixează acolo şi întăresc stratul superior al dintelui.

Odată înlăturate, fisurile, lichidele şi particulele de hrană nu mai au acea acţiune dăunătoare asupra nervilor şi a dintelui în general – acum putem servi ceaiul fierbinte sau degusta îngheţată. Imaginaţi-vă ca şi cum aţi îmbrăca dintele Dumneavoastră cu o vestă anti-glonţ, care îl face practic inaccesibil pentru radicalii liberi şi alte substanţe dăunătoare din aer, apă şi hrană.
 
Biorepair repară dinţii cu ajutorul substanţei din care aceşti dinţi sunt făcuţi! Simplu şi genial.
Efectul acestei paste de dinţi nu se va lăsa aşteptat. Despre termenul în care aţi simţit rezultatul acţiunii tehnologiei Microrepair şi a pastei de dinţi Biorepair ne puteţi comunica pe pagina noastră de pe Facebook.

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team