Promoţii şi Oferte
Mereu tinere şi frumoase cu „Isofill”!
„Isofill” ser intensiv - are o formulă concentrată în principii active, parfum delicat, textură fluidă, se absoarbe instantaneu, rezultate vizibile în câteva zile.
De-a lungul timpului, femeile au apelat la cele mai controversate metode pentru a-și menține frumusețea și tinerețea. Au inventat o serie de șiretlicuri și o groază de tratamente. Astăzi, gratie științei și cercetărilor, dorința femeilor este pe punctul de a se împlini prin „Isofill”, produsul care face pielea să radieze de sănătate și frumusețe.
 
Procesul fiziologic natural de îmbătrânire a pielii este influențat de o serie de factori, care prin interferența lor permanentă, determină modificări cutanate specifice. La procesul natural de îmbătrânire se adaugă și modul incorect de îngrijire al pielii prin folosirea unor produse neadecvate, agresive, în neconcordanță cu tipul de ten, care grăbesc instalarea ridurilor și îmbătrânirea prematură.
 
După cinci ani de cercetări a procesului de îmbătrânire a pielii, laboratoarele dermatologice URIAGE din Franța au elaborate o formulă bioactivă eficientă - ISO-3R, ce reactivează cele 3 mecanisme biologice naturale esențiale în menținerea tinereții pielii: relansarea sintezei naturale de acid hialuronic și colagen, refacerea capitalului de acid hialuronic și reactivarea puterii
antioxidante a celulelor.
 
Complexul bioactiv ISO-3R este unic prin efectul de durată asupra corectării ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronic pe care o conține. Antihialuronidaza împiedică acțiunea enzimei ce modifică sau distruge acidul hialuronic, fibrele de colagen și proteinele din structura pielii. Apa termală URIAGE din compoziția produsului, cunoscută pentru proprietățile sale
antioxidante intense, acționează asupra radicalilor liberi, diminuând influența lor nocivă asupra pielii.
 
„Isofill” ser intensiv - are o formulă concentrată în principii active, parfum delicat, textură fluidă, se absoarbe instantaneu, rezultate vizibile în câteva zile. Îngrijirea antirid cu serul „Isofill” prelungește efectele post-intervenții estetice, reface structura pielii și corectează ridurile cu rezultate demonstrate clinic.
 
Încercați produsele „Isofill” și cu siguranță îți vor oferi o altă viziune asupra produselor cosmetice.

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team