Promoţii şi Oferte
„BlanX” şi „Biorepair”, prietenii noi ai dinţilor albi şi sănătoşi
Unul dintre liderii europeni în domeniul igienei orale poate fi găsit din septembrie şi la Chişinău, în cadrul reţelei de farmacii „Felicia”. Compania italiană „Coswell” şi cele două branduri ale sale, „BlanX” şi „Biorepair” ne stau la dispoziţie cu cele mai performante produse şi accesorii de îngrijire a cavităţii bucale.
„BlanX” a fost brevetat în anii 1990 de către un medic-stomatolog italian, fiind rezultatul unor ample cercetări în domeniu. Introducerea „BlanX pe piaţă a însemnat un eveniment major pe segmentul pastei de dinţi pentru albire, fiind un produs unic ce îmbină într-un mod reuşit funcţiile cosmetice cu cele ştiinţifice.
 
Pe lângă faptul că reprezintă un produs natural şi nonabraziv de albire, pasta de dinţi conţine o formulă unică exclusivă în bază de licheni arctici. Astfel, acţiunea naturală de albire a pastei de dinţi „BlanX” provine de la acţiunea combinată a două elemente: extractul de licheni din formula exclusivă şi ingredientele chimice ce combat placa bacteriană şi petele de pe smalţul dinţilor, având proprietăţi de calmare şi dezinfectare.
 
Caracteristicile specifice şi granulometria de siliciu ale „BlanX” garantează o igienă maximă fără abraziuni. Sărurile de fluor consolidează emailul, sporesc compactitatea şi luminozitatea, acţionând ca o barieră împotriva florei bacteriene în cavitatea bucală. De la crearea sa şi până în prezent, „BlanX” a fost distribuit doar în cadrul farmaciilor. La „Felicia” puteţi găsi pasta de dinţi „BlanX extra-white” cu efect imediat de albire, periuţă de dinţi cu peri moi şi medii, aţă dentară cu gust de mentă.
„Biorepair” a fost introdus ca urmare a succesului „BlanX”, fiind prima şi unica pastă de dinţi „responsabilă” de reparaţiile smaltului dinţilor, elaborată de laboratoarele de cercetare ale „BlanX” şi Laboratorul Strutturistica Chimica Ambientale e Biologica de la Universitatea din Bologna. Rezultatul cercetărilor universitare s-a soldat cu formula patentată Microrepair ®, ce reprezintă microparticule bioactive similare cu cele minerale ce formează dentina şi smalţul. În cuvinte nu atât de sofisticate, particulele Microrepair remineralizează şi repară eficient smalţul dentar.
 
Proprietăţile inovatoare ale „Biorepair” vor contribui cu siguranţă la crearea unui nou segment de piaţă reprezentat de pasta de dinţi în măsură să repare suprafaţa deteriorată de smalţ. „Biorepair” există în două versiuni: protecţie totală şi pentru dinţi sensibili.

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team